Συντρίμμια στην άσφαλτο τα όνειρα 24χρονης φιλόλογου

Το μοιραίο αυτοκίνητο από τα συντρίμμια του οποίου ανασύρθηκε νεκρή η άτυχη Ραφαέλα Παττίχη (Φωτογραφία: Ε.Κ.).

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Σε πένθος βυθίστηκε η κοινότητα Αυγόρου, η οικογένεια και οι φίλοι της 24χρονης Ραφαέλας Παττίχη, που έχασε τη ζωή της σε νέο θανατηφόρο δυστύχημα, γράφοντας με τραγικό τρόπο το όνομα της στον ατελείωτο κατάλογο των θυμάτων της ασφάλτου.

Ο χάρος έστησε καρτέρι στην άτυχη 24χρονη στον δρόμο Αυγόρου-Λιοπετρίου, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος της, το οποίο ανετράπη και κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι.

Αμέσως διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν και κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέλη της οποίας απεγκλώβισαν την 24χρονη από τα συντρίμμια, ενώ ασθενοφόρο την παρέλαβε και τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της.

Η άτυχη Ραφαέλα είναι το τέταρτο θύμα θανατηφόρου τροχαίου μέσα στις πρώτες 21 μέρες του 2020.

Η 24χρονη ήταν απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου και διέμενε στο Αυγόρου με τον αρραβωνιαστικό της. Την ώρα του δυστυχήματος μετέβαινε από το Αυγόρου στο Λιοπέτρι, για να διδάξει σε φροντιστήριο.

Η είδηση του θανάτου της βύθισε στο πένθος και τους μαθητές της οι οποίοι την αποχαιρέτησαν με συγκινητικά μηνύματα.

Θλίψη για το θάνατο της Ραφαέλας εξέφρασε και το Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο οποίο φοίτησε η νεαρή τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available