Τέλος και επίσημα ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης. φωτογραφία: Ευρωκίνηση.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί θερμά τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Εναν άνθρωπο με τον οποίο μας συνέδεσαν πολλές δυσκολίες αλλά και συγκινητικές στιγμές στον ενάμιση χρόνο της κοινής μας πορείας. Η διαδρομή του είχε ξεχωριστή σημασία για όλους στην ομάδα και η προσφορά του είναι αναγνωρίσιμη. Η Παναθηναϊκή Οικογένεια του εύχεται εγκάρδια κάθε επιτυχία και καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία».
Με αυτή την ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο Ελληνας τεχνικός έμεινε στους «πράσινους» παρά τις αντιξοότητες και την διοικητική αστάθεια και κατάφερε να κρατήσει ενωμένους τους παίκτες, προκειμένου το «τριφύλλι» να τελειώσει με αξιοπρέπεια την χρονιά.

Εδώ και αρκετές ημέρες ήταν δεδομένο πως ο Ουζουνίδης δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Κάτι που επιβεβαιώθηκε την Τετάρτη επισήμως με την σχετική αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Στο περιθώριο της συνάντησής του με τον Εβρίτη τεχνικό, για τα οφειλόμενα του Παναθηναϊκού προς το τεχνικό επιτελείο της ο0μάδας, ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ουζουνίδη.

Παράλληλα, στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova, ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους παίκτες του Παναθηναϊκού για την προσπάθεια που έκαναν τη φετινή σεζόν.

«Θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τον Μαρίνο τον Ουζουνίδη και όλο το προπονητικό τιμ για τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλλε, τιμώντας τον σύλλογο με όλες του τις δυνάμεις και κατάφερνε κάθε φορά να παρουσιάζει μία ομάδα που να στέκεται στις περιστάσεις και να παίζει καλό ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνου, για να συμπληρώσει: «Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους παίκτες που συνέχισαν να δουλεύουν σκληρά και παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν στον σύλλογο κατάφεραν να φτάσουν την ομάδα σε πάρα πολύ καλό αγωνιστικό σημείο. Είναι περιπτώσεις που όλη τη χρονιά έγιναν στο Απήλιο και νομίζω ότι όσοι ποδοσφαιριστές μείνουν θα πρέπει να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη για να φτάσουν τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης για άλλη μία φορά τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποχωρήσουν για όλα αυτά που έκαναν στην ομάδα αυτή την τελευταία χρονιά».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available