Τέλος στο Βραδυποριακός – Ταλαιπωριακός

ΑΘΗΝΑ. (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα). Παρελθόν αποτελεί το παραδοσιακό παιχνίδι του Βραδυποριακού και του Ταλαιπωριακού, των παλαιμάχων δηλαδή του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής που γινόταν εδώ και 53 χρόνια ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής στο γήπεδο της Νίκαιας!

Ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού αποφάσισε να μην «κατέβει» να αγωνιστεί στην φετινή αναμέτρηση κάτι που σημαίνει ότι πέφτει πιθανότατα οριστικά η αυλαία σε έναν αγώνα που αποτελούσε θεσμό για την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας από το 1961!

Πλέον οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού αποφάσισαν να μεταφέρουν ένα μεγάλο μέρος της δράσης τους στο Καραϊσκάκη, διοργανώνοντας άλλα μεγάλα ματς. Το πρώτο θα γίνει την Τετάρτη 30 Απριλίου με αντίπαλο τους παλαίμαχους του Εθνικού σε μια αναμέτρηση που θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Μιχάλη Κρητικόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των βετεράνων του Ολυμπιακού:

«Αγαπητοί φίλαθλοι,

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού δεν θα αγωνιστεί τη Μεγάλη Παρασκευή στο γήπεδο Νικαίας στον αγώνα που επί σειρά ετών τιμούσαν με την παρουσία τους θρυλικές μορφές της ιστορίας του Ολυμπιακού.

Είναι όμως βέβαιο ότι από την επόμενη χρονιά θα ξεκινήσει ένας νέος μεγάλος κύκλος αγώνων κάθε Μεγάλη Εβδομάδα στο θρυλικό γήπεδο Καραϊσκάκη και για εφέτος σας προσκαλούμε να έρθετε την Τετάρτη 30 Απριλίου και ώρα 17:00 στον αγώνα που θα διεξαχθεί με κάθε επισημότητα για πρώτη φορά μεταξύ των Βετεράνων του Ολυμπιακού με την ομάδα των Βετεράνων του ιστορικού Εθνικού Πειραιώς.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα τιμηθούν μεγάλες μορφές που αγωνίστηκαν και στις δύο ομάδες, σε έναν αγώνα που θα είναι αφιερωμένος στον θρυλικό Μιχάλη Κρητικόπουλο.

Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available