Ταρίφα της Λέρου στον Αστέρα

Εν απαρτία η ομάδα της Λέρου στο 5-3 επί του Αστέρα GCC. Φωτογραφία: Angelina Arias/ΛΕΡΟΣ SC

Ταρίφα τα 5 γκολ έχει κόψει η Λέρος στον Αστέρα GCC. Η αρχή είχε γίνει στις 7 Οκτωβρίου στο 5-2 για το πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας του Λονγκ Αϊλαντ Λιγκ και τώρα ακόμα ένα 5-3 αλλά αυτή τη φορά για το Κύπελλο του Λιγκ Καπ. Πέντε γκολ με μορφή του αγώνα τον Juan Peralta που πέτυχε «καρέ» τερμάτων, ενώ ένα πέτυχε και ο Julian Escobar.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Γιάννη Τσάπου και του Τάκη Ρίζου προκρίθηκε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ και στις 2 Δεκεμβρίου θα περιμένει τον αντίπαλό της που θα βγει από το ζευγάρι Real New York FC – BW Gottschee ο αγώνας των οποίων θα διεξαχθεί στις 18 Νοεμβρίου. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τη Λέρο στα ημιτελικά με «τρόπαιο» το εισιτήριο του τελικού. Να τονίσουμε πως το άλλο ζευγάρι του ημιτελικού είναι ο Hicksville American SC και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του από το ζευγάρι PDB Irish Rovers – Forest Park.

Φωτογραφία: Angelina Arias/ΛΕΡΟΣ SC

Φωτογραφία: Angelina Arias/ΛΕΡΟΣ SC

Το παιχνίδι της Λέρου με τον Αστέρα GCC διεξήχθη στο Φλάσινγκ κάτω από κρύο και πολύ δυνατό αέρα. Στοιχεία που δυσκόλεψαν και τις δύο ομάδες αλλά περισσότερο τη Λέρο που έχει πιο τεχνίτες παίκτες απ’ ότι δυναμικούς όπως ο Αστέρας. Το καλό πάντως ήταν ότι επετεύχθησαν πολύ ωραία γκολ και ειδικά η Λέρος που μπήκε πολύ δυνατά και σοβαρά στο παιχνίδι θα μπορούσε να πετύχει σίγουρα δύο γκολ ακόμα αν ήταν πιο προσεκτικοί στο τελείωμα των φάσεων.

Ο Αστέρας αιφνιδίασε τη Λέρο και προηγήθηκε στο σκορ αλλά οι «γαλάζιοι» το γύρισαν και έκλεισαν με 1-2 στο ημίχρονο. Οι «νησιώτες» δεν πήραν το μάθημά τους και ο Αστέρας ξανά στην αρχή του ημιχρόνου πήρε προβάδισμα με 3-2, εκμεταλλευόμενος τραγικά αμυντικά λάθη του Αστέρα.

Φωτογραφία: Angelina Arias/ΛΕΡΟΣ SC

Κι εκεί μίλησε η εμπειρία και το «μάτι» του Γιάννη Τσάπου και του Τάκη Ρίζου. Με 2-3 αλλαγές του κ. Τσάπου και αλλαγή το σύστημα η Λέρος μπήκε άλλη ομάδα και μετέτρεψε το εις βάρος της 3-2 στο υπέρ της 3-5, ενώ έχασε δύο ευκαιρίες μαρς για γκολ. Τρία γκολ και δύο κλασικές ευκαιρίες μέσα σε 30 λεπτά παιχνιδιού! «Ενα μεγάλο σε όλα τα παιδιά. Το δέσιμο που βλέπω μεταξύ τους με συγκινεί και με ικανοποιεί. Κάθε εβδομάδα έρχονται όλοι και είναι πολύ παθιασμένοι στην προπόνηση και στον αγώνα. Ευχαριστώ πολύ. Είναι οικογένεια», τα λόγια του Τάκη Ρίζου, του ανθρώπου που είναι το «Α» και «Ω» του Συλλόγου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available