Τα γιορτινά φώτα αναψαν και φέτος στο ΚΠΙΣΝ

Αποψη του Καναλιού από ψηλά. (AP Photo/YΓιώργος Καραχάλης)

ΑΘΗΝΑ. Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) ζωντάνεψε με μια γιορτή, κυριολεκτικά αστραφτερή!

Τα χιλιάδες χριστουγεννιάτικα φωτάκια των δέντρων του Καναλιού άναψαν, τα πανύψηλα στολισμένα έλατα της Αγοράς αποκαλύφθηκαν σε όλη τους τη λάμψη, οι φωτεινές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος έστησαν ευρηματικά παιχνίδια φωτός με τους περαστικούς. Το Παγοδρόμιο πήρε ξανά ζωή, καθώς οι πρώτοι επισκέπτες γλίστρησαν στον φρέσκο πάγο υπό τους ήχους της Παιδικής Χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Νέες χορογραφίες, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες παρέσυραν σε γιορτινό ρυθμό τα Σιντριβάνια του Καναλιού!

Το πάρτι στην Αγορά, όπου φέτος η SOUL queen, Idra Kayne, έβαλε τους επισκέπτες χορευτικά στην ατμόσφαιρα των γιορτών με ένα άκρως χριστουγεννιάτικο live. (AP Photo/Γιώργος Καραχάλης)

Η γιορτή κορυφώθηκε με το καθιερωμένο πάρτι στην Αγορά, όπου φέτος η SOUL queen, Idra Kayne, έβαλε τους χιλιάδες επισκέπτες χορευτικά στην ατμόσφαιρα των γιορτών με ένα άκρως χριστουγεννιάτικο live.

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντάνεψε και πάλι με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Τα πανίψηλα δέντρα του ΚΠΙΣΝ στολισμένα με τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια. (AP Photo/Γιώργος Καραχάλης)
Στιμγιότυπο από τον φετινό στολισμό του ΚΠΙΣΝ. (AP Photo/Γιώργος Καραχάλης)
Αποψη του Καναλιού στο ΚΠΙΣΝ. (AP Photo/Γιώργος Καραχάλης)
Το παγοδρόμιο του ΚΠΙΣΝ πήρε ξανά ζωή. (AP Photo/Γιώργος Καραχάλης)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available