Τελετή αποφοίτησης Ημερήσιου Σχολείου «Αργύριος Φάντης» (βίντεο)

Oι απόφοιτοι μαθητές, Σοφία Αλεξάνδρου, Lucas Mota, Avery Birney, Βασίλειος Γιαννακούρος, Catie Maniscalco, Yaretzi Moreno, Amaya Ortiz-Puella, Lily Torre, Xavier Webb, Kodie Williams, Αχιλλέας Ζαρπής. Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ/Μιχάλης Κακιάς

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης έγινε το Σάββατο 15 Ιουνίου η αποφοίτηση των μαθητών της 8ης τάξης του Ημερήσιου Σχολείου «Αργύριος Φάντης» στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μπρούκλιν.

Οι απόφοιτοι μαθητές, Σοφία Αλεξάνδρου, Lucas Mota, Avery Birney, Βασίλειος Γιαννακούρος, Catie Maniscalco, Yaretzi Moreno, Amaya Ortiz-Puella, Lily Torre, Xavier Webb, Kodie Williams και Αχιλλέας Ζαρπής στις ομιλίες τους αναφέρθηκαν με λόγια αγάπης για το σχολείο, το οποίο, όπως είπαν, δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Ακόμη, ευχαρίστησαν τους δασκάλους για την άριστη εκπαίδευση που τους πρόσφεραν και εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους στους γονείς για την αγάπη και στοργή τους.

Ο διευθυντής, Θεόδωρος Τασούλας, ευχαρίστησε τους δασκάλους για το πάθος και την αφοσίωσή τους, το συμβούλιο και τους γονείς για τη συμπαράσταση και υποστήριξη, συνεχάρη τους μαθητές για την επιμέλεια που έδειξαν καθ’ όλη τη σχολική χρονιά και τους ευχήθηκε καλή σχολική σταδιοδρομία.

Ο ιερατικός προϊστάμενος του Καθεδρικού Ναού, π. Ευαγόρας Κωνσταντινίδης, παρότρυνε τους μαθητές να δείχνουν ζήλο στις σπουδές τους, να προσπαθούν να αριστεύουν στα μαθήματά τους και να ακολουθούν τα μηνύματα της Ορθοδοξίας, με σκοπό να φανούν χρήσιμοι για την οικογένεια και την πατρίδα.

«Ο Καθεδρικός Ναός θα έχει πάντα ανοικτές τις πόρτες του για όλους εσάς. Ηταν, είναι και θα είναι για πάντα η δεύτερη σας οικογένεια και το πνευματικό σας καταφύγιο» πρόσθεσε.

Από αριστερά, π. Ευαγόρας Κωνσταντινίδης, ιερατικός προϊστάμενος του Καθεδρικού Ναού, Θεόδωρος Τασούλας, διευθυντής, Χαράλαμπος Παλουμπής, πρόεδρος εκκλησιαστικού συμβουλίου, Δρ. Κατερίνα Τσαμασιρού, κύρια ομιλήτρια της τελετής και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής, Yaretzi Moreno, αριστούχα μαθήτρια. Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ/Μιχάλης Κακιάς

Η κύρια ομιλήτρια της τελετής και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής, Δρ. Κατερίνα Τσαμασιρού, έδωσε στους απόφοιτους χρήσιμες συμβουλές για επιτυχία στη ζωή και τους ευχήθηκε να εκπληρώσουν όλα τους τα όνειρα και φιλοδοξίες και να γίνουν άξιοι και πετυχημένοι πολίτες.

Βραβεία και υποτροφίες στους μαθητές παρέδωσαν ο πρόεδρος του εκκλησιαστικού συμβουλίου, Χαράλαμπος Παλουμπής, εκ μέρους της AHEPA Τμήμα 41, της Φιλοπτώχου Αδελφότητας, της Investors Bank και εις μνήμη των αδελφών μελών της κοινότητας, Γιώργο και Πέτρο Ρογκάκο, η Ζωή Κουτσουπάκη, αντιπρόεδρος της Signature Bank εις μνήμη συγγενικών προσώπων, η Κοντέσα Μαστοράκη εις μνήμη της δασκάλας Ελληνικών, Μαρίας Χαραλαμπίδου-Μαυρογιάννη, και η Dyanne Rosado εκ μέρους του συλλόγου γονέων.

Μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση στην κοινοτική αίθουσα.

Ο ιερατικός προϊστάμενος του Καθεδρικού Ναού, π. Ευαγόρας Κωνσταντινίδης, συγχαίρει τους απόφοιτους μαθητές. Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ/Μιχάλης Κακιάς

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available