Τζεφ Μπέζος: Το διαζύγιο αξίας -πιθανόν- 70 δισ. δολαρίων και η «άλλη» γυναίκα στη ζωή του

O Tζεφ Μπέζος με την πρώην σύζυγό του Μακένζι Μπέζος (φωτογαρφία Evan Αgostini/Invision/AP, File)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η ανακοίνωση του πλουσιότερου άντρα στον Κόσμο, του CEO της Amazon Τζεφ Μπέζος (Jeff Bezos) για διαζύγιο, μετά από 25 χρόνια γάμου, συνεχίζει να απασχολεί την πλειοψηφία των ΜΜΕ διεθνώς, καθώς η Μακένζι Μπέζος (MacKenzie S. Bezos) εκτιμάται ότι μπορεί να πάρει έως και τη μισή περιουσία του η οποία ξεπερνά τα 130 δισ. δολ. ενώ υπάρχουν και άρθρα για «άλλη» γυναίκα στην ζωή του.

Ειδικότερα, όπως «συνοπτικά» παρουσίαζε τις εξελίξεις το «Business Insider», επικαλούμενο σειρά δημοσιευμάτων στις ΗΠΑ, ο κ. Μπέζος έχει περιουσία που υπολογίζει στα 137 δισ. δολάρια. Δεν είναι δε σαφές αν ο ίδιος και η μέχρι πρόσφατα σύζυγός του έχουν υπογράψει κάποιο προγαμιαίο συμβόλαιο ή έχουν καταλήξει σε κάποια άλλη συμφωνία σχετικά με το διαζύγιό τους.

Ετσι, είναι πιθανό η Μακένζι Μπέζος, να μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και τη μισή περιουσία από αυτή που έχει αποκτήσει ο -πρώην πια- σύζυγός της κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους. Ως επί το πλείστον, το μεγάλο ποσοστό της περιουσίας του Τζεφ Μπέζος αποκτήθηκε μετά την ίδρυση της Amazon το 1994.

Ακόμη, το άρθρο, επεσήμανε ότι ο κ. Μπέζος φέρεται να έχει νέο «ρομάντζο» στη ζωή του, την πρώην παρουσιάστρια της τηλεόρασης, Λόρεν Σάντσεζ (Lauren Sanchez). Η «New York Post» και το «National Enquirer» έγραψαν σχετικά.

Η κ. Σάντσεζ είναι ακόμη παντρεμένη με τον Πάτρικ Ουάιτσελ (Patrick Whitesell), συνδιευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας εκπροσώπησης/manager του Χόλιγουντ «WME». Σύμφωνα με τη «New York Post», Σάντσεζ και Ουάιτσελ έχουν χωρίσει από το φθινόπωρο.

Κατόπιν, φέρεται πως ο κ. Μπέζος «ήρθε πιο κοντά» με την κ. Σάντσεζ.

Mάλιστα, ο «National Enquirer» κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο την υπόθεση του διαζυγίου του Μπέζος και με φωτογραφίες του ιδρυτή της Amazon και της Σάντσεζ να είναι μαζί.

Το περιοδικό υποστηρίζει ότι παρακολουθούσε τον Μπέζος για τουλάχιστον τέσσερις μήνες για να εξασφαλίσει το «ενοχοποιητικό υλικό».

Μάλιστα ο παπαράτσι του περιοδικού φέρεται να φωτογράφισε «τρυφερά τετ α τετ» των δύο παράνομων εραστών τουλάχιστον έξι φορές μέσα σε δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, η Σάντσεζ ήρθε πιο κοντά με τον Μπέζος όταν η εταιρεία της προσελήφθη για το γύρισμα ενός εναέριου βίντεο, σε μία από τις επιχειρήσεις του μεγιστάνα.

Η πρώην τηλεπαρουσιάστρια με τον σύζυγό της φέρονται να διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με το ζεύγος Μπέζος για χρόνια, αφού είχαν σπίτια στην ίδια περιοχή του Σιάτλ. Μάλιστα δεν ήταν λίγες φορές που τα δύο ζευγάρια είχαν φωτογραφηθεί μαζί σε γκαλά και δεξιώσεις.

Ο παράνομος δεσμός, όπως αποκαλύπτει ο «Enquirer», «άνθισε» πριν από μερικούς μήνες, όταν ο Μπέζος και η Σάντσεζ αποφάσισαν να συσφίξουν τις μέχρι τότε φιλικές τους σχέσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available