Τηλεμαχία Κεντροαριστεράς

Από την «τηλεμαχία» των υποψηφίων για την ηγεσία της Κεντρο-αριστεράς. Φωτογραφία: Ευρωκίνηση/Χρήστος Μπόνης.

Κύριε Διευθυντά,

Παρακολούθησα το ντιμπέιτ που έγινε στην Ελλάδα τη Δευτέρα το βράδυ και εντυπωσιάστηκα από την όλη διοργάνωσή του.

Ηταν πολύ καλά οργανωμένο, όλοι τους ήταν πειθαρχημένοι στο χρόνο που είχαν και όλοι τους εκφράστηκαν θετικά στα πιστεύω τους, ήταν πολύ συγκρατημένοι και πολιτισμένοι στους μεταξύ τους διαλόγους.

Τώρα, όσον αφορά για τις απόψεις τους, εμένα μου άρεσαν οι ιδέες και τα ατού του Σταύρου Θεοδωράκη, διότι είναι σταθερός, θετικός και σίγουρος κεντρώος. Και βέβαια ο Θεοδωράκης ήταν ο μόνος που δεν ήταν ΠΑΣΟΚ.

Απ’ ό,τι κατάλαβα ένα μεγάλο αγκάθι στην προσπάθειά τους να μπορέσουν να σταθούν ως ένα κόμμα, είναι η αλληλοκατανόηση. Δεν θα είναι εύκολο αυτό επειδή είναι τρία κόμματα που θέλουν να γίνουν ένα.

Απ’ ό,τι κατάλαβα ένα μεγάλο πρόβλημα στο οποίο αναφερόταν ο κύριος Θεοδωράκης θα είναι το ζήτημα του ονόματος του νέου κόμματος που θα προκύψει, όπως επίσης και άλλο ένα μεγάλο ζήτημα θα είναι ο κύριος Ραγκούσης, ο οποίος είναι φανατικός ΠΑΣΟΚος και φανατικός αντι-Μητσοτακικός.

Πιστεύω ότι είναι μια πάρα πολύ σοβαρή ενέργεια και μακάρι να πετύχει, είναι μια προσπάθεια της κυρίας Φώφης Γεννηματά που ήταν και η μόνη γυναίκα μεταξύ των υποψηφίων.

Και επαναλαμβάνω ότι το ντιμπέιτ ήταν εντυπωσιακά καλά μελετημένο και μπράβο σ’ αυτούς που το οργάνωσαν.

Ευχαριστώ

Δημήτριος Γεωργόπουλος
Κουίνς, ΝΥ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available