«Τι να φταίει, τι να φταίει;»: Πρωτότυπη και διαδραστική φαρσοκωμωδία στην Αστόρια

Τι να φταίει, τι να φταίει; Διανομή: Δημήτρης Μιχαήλ, Πέννυ Τσινιάς, Λούης Παναγιώτου, Αγγελική Ψώνη και στον ρόλο του δικαστή ο Φύτος Στράτης. Φωτογραφία: Ανθούλα Λελεκίδη.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Μια απολύτως πρωτότυπη και διαδραστική φαρσοκωμωδία, γραμμένη και σκηνοθετημένη από τον καλλιτεχνικό διευθυντή και μαέστρο του Παγκυπρίου, Φύτο Στράτη.

Μέσα από γνωστά και αγαπημένα Ελληνικά τραγούδια διαφορετικών εποχών και ειδών, τέσσερις χαρακτήρες, ο Δημήτρης, η Πέννυ, ο Λούης και η Αγγελική, μέσα από κομικωτραγικές περιστάσεις, άλλοτε ως θύματα και άλλοτε ως θύτες, συνεπαρμένοι απο πάθος, ζήλια, εγωισμό αλλά και μαζοχισμό, καλούντε με την βοήθεια του κόσμου που συμμετέχει ενεργά, να επιλύσουν τα προβλήματα και τα μπλεξίματα που τους έχει προκαλέσει ο υπαίτιος και φαίχτης, o έρωτας.

Θα τα καταφέρουν;

Η παράσταση έχει διάρκεια 90 λεπτών, ζωντανή μουσική, και στην τιμή εισιτηρίου περιλαμβάνετε ένα ποτήρι κρασί ή σόδα της επιλογής σας, καθώς και πιάτο με μικρά εδέσματα. Πλούσιος κατάλογος φαγητού του εστιατορίου, διαθέσιμος για παραγγελίες μετά το πέρας της παράστασης.

Διανομή: Δημήτρης Μιχαήλ, Πέννυ Τσινιάς, Λούης Παναγιώτου, Αγγελική Ψώνη και στον ρόλο του δικαστή ο Φύτος Στράτης.

Για τρεις ΤΕΤΑΡΤΕΣ μόνο – 23 Μαίου, 30 Μαίου και 6 Ιουνίου. Ωρα έναρξης: 7:30

Dionysos Restaurant 23-15 31st St, Astoria NY11105

Τιμή εισητηρίου $30

Αγορά μέσο διαδικτύου από www.brownpapertickets.com & από το εστιατόριο Dionysos Επιπλέων πληροφορίες- 646-595-7303

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available