Τι συμβαίνει στην ΕΡΤ;

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

«Καλώ τον πρόεδρο της Ενωσης εισαγγελέων Ελλάδος, Δημήτρη Ασπρογέρακα, να επιληφθεί των δαπανών εκτός ΕΡΤ που επιβαρύνουν άσκοπα την υπηρεσία».

Ηταν το τουίτ με πολύ νόημα που έκανε ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής της ΕΡΤ, Αντώνης Αλαφογιώργος, προκαλώντας πολλά ερωτήματα για το τι μπορεί να συμβαίνει στην ΕΡΤ (την οποία κατά τα άλλα θα αναβάθμιζε η πρώτη Φορά Αριστερά).

Είχε μάλιστα προηγηθεί άλλο τουίτ του Αλοφογιώργου με το οποίο επιτέθηκε ονομαστικά σε άλλον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, γράφοντας τα εξής: «Καλά τα λέει ο σύντροφος Κοτρώτσος. Πόσο κοστίζουν οι μικτές που παρουσιάζει στην ΕΡΤ. Ποιος τα παίρνει; Πόσα το μήνα. Ερχονται ελεγκτές».

Ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, ο οποίος παρουσιάζει την εκπομπή «Επόμενη Μέρα» στην κρατική τηλεόραση του απάντησε στο τουίτερ άμεσα.

«Εχεις να πεις κάτι για την εκπομπή, φίλε; Καλή, κακή, μέτρια; Τα άλλα δεν με ακουμπούν και μάλλον όψιμα ασχολείσαι με τα θέματα αυτά. Στις υπηρεσίες… Κι όταν με δεις πρόσωπο με πρόσωπο να μου το πεις. Καθαρά. Υγεία εύχομαι…».

Ο Αντώνης Αλαφογιώργος απάντησε αμέσως με αιχμές για σχέσεις Κοτρώτσου-Παππά (του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής και… Διαστήματος) και αποκάλυψε ότι έκοψαν πρόταση εκπομπής του ιδίου λόγω κόστους: «Σύντροφε Σεραφείμ έχω τα χαρτιά από τη Διαύγεια. Δεύτερη πρόταση εκπομπής μου απορρίφθηκε λόγω κόστους λέει. Εσωτερική παράγωγη. Μηδαμινά πράγματα. Εσύ όμως πλουσιοπάροχος. Χαιρετίσματα στον Νίκο. Εισαγγελείς μήπως ακούνε;».

Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε τι επιτέλους συμβαίνει στην ΕΡΤ (στο προαύλιο της οποίας υπάρχει και το υπέροχο μνημείο για τους… νεκρούς της). Ελπίζω ο εισαγγελέας να ενημερώθηκε για τις σχετικές αναρτήσεις στο τουίτερ. Φαντάζομαι και εκείνος θα έχει περιέργεια.

• Προεδρικά τουίτς

Προειδοποίηση στους πολίτες για τον τυφώνα «Florence» απηύθυνε μέσω του λογαριασμού του στο τουίτερ ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available