Τολμά

H υποψήφια βουλευτής Νικόλ Μαλλιωτάκη με τους γονείς της Γιώργο και Βεραλία Μαλλιωτάκη. Φωτογραφία: «Εθνικός Κήρυξ» - Κώστας Μπέη.

Η πολιτειακή βουλευτής Μπρούκλιν και Στάτεν Αϊλαντ, Νικόλ Μαλλιωτάκη, απέδειξε ότι τολμά και επιμένει κι ήταν σοφοί και πεπειραμένοι οι αρχαίοι μας που έλεγαν «ο επιμένων νικά». Οπως έγραψε ο «Ε.Κ.», στις 8 Φεβρουαρίου η Νικόλ κατέθεσε στην Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή αίτηση υποψηφιότητας για το Κογκρέσο στις εκλογές του 2020 με το κόμμα των Ρεπουμπλικανών.

Οπως αποδεικνύει όλα αυτά τα χρόνια ως βουλευτής στην τοπική πολιτειακή Βουλή της Νέας Υόρκης έχει τη βούληση, το πολιτικό αισθητήριο και τη ροή λόγου για να αναπτύξει τις πολιτικές της ιδέες και θέσεις. Η εποχή τη βοηθά διότι, όπως απέδειξαν οι ενδιάμεσες εκλογές, μπήκε νέο αίμα στη Βουλή των Αντιπροσώπων και μάλιστα αρκετό, αφού κέρδισαν πολλές νέες γυναίκες.

Ο μόνος ενδοιασμός που θα μπορούσε να εκφράσει κανείς είναι: Αραγε οι συγκυρίες θα την βοηθήσουν ούσα με το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα με όλα τα αποκαλυπτόμενα και διαμειβόμενα με τον πρόεδρο κ. Τραμπ;

Βέβαια μέχρι το 2020 μεσολαβούν δύο χρόνια σχεδόν, οπότε δεν μπορεί κανείς να ξέρει τι θα μπορούσε να μεσολαβήσει. Η εκλογή της Νικόλ στο Κογκρέσο θα είναι βέβαια και επιτυχία της Ομογένειας, της οποίας τα νέα παιδιά θα πρέπει και πάλι να πάνε στην Ουάσιγκτον. Και η Νικόλ τολμά και χαράζει πορεία προς τα εκεί. Μακάρι να φτάσει.

Θ.Κ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available