«Τον ήθελε ο Ολυμπιακός, κέρδισε η Παιανία»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης (φωτογραφία: Παναθηναϊκός).

Το όνειρο του ζει στον Παναθηναϊκό ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, όπως τόνισε σε συνέντευξη του ο πρώτος του προπονητής στην Ακαδημία «Οδυσσέας Ελύτης Μυτιλήνης».

Διαβάστε ένα απόσπασμα από όσα δήλωσε στην LiveSport ο προπονητής του Χατζηγιοβάνη στις Ακαδημίες στη Μυτιλήνη, Παράσχος Λάσκαρης:
Πώς πήγε στον Παναθηναϊκό: «Τον είδαν στον Αγιο Κοσμά οι Αλεξόπουλος και Μάρκου σε αγώνα πρωταθλήματος των Μικτών ομάδων των Ενώσεων όπου αν και έως το 88’ είχαμε προβάδισμα 1-0 χάσαμε 2-1 από την Αθήνα. Ηρθαν μετά από το ξενοδοχείο και ζήτησαν να τον πάρουν για πέντε μέρες σε δοκιμαστικά στη Παιανία. Επικοινώνησα με την ΕΠΣ Μυτιλήνης και τους γονείς του, συναίνεσαν όλοι, τον έβαλα σε ένα ταξί, τον πήγα στην Παιανία και έτσι ξεκίνησαν όλα».
Αν τον ήθελαν και άλλες μεγάλες ομάδες: «Ο Ολυμπιακός τον ήθελε και προσπάθησε πολύ να τον πάρει. Ομως ο Τάσος γύρισε μαγεμένος από την Παιανία. Του άρεσε πολύ ο τρόπος προσέγγισης και η υποδοχή που του έγινε. Ένιωσε πολύ σημαντικός και ήταν ενθουσιασμένος και από την αντιμετώπιση που είχε από την ψυχολόγο του Παναθηναϊκού. Προτίμησε τον Παναθηναϊκό και όπως μου λέει ποτέ δεν το μετάνιωσε παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες της ομάδας στη πορεία. Είναι ευτυχισμένος».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available