Σκότωσε 4 πυροβολώντας σε διάφορες τοποθεσίες και σε δημοτικό στην Καλιφόρνια

(Jim Schultz/The Record Searchlight via AP)

ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ. Ενοπλος, πυροβόλησε και σκότωσε 4 ανθρώπους, ενω τραυμάτισε αρκετούς ακόμη, τυχαία σε διάφορες τοποθεσίες στην επαρχιακή Βόρεια Καλιφόρνια. Μεταξύ των τοποθεσιών όπου έλαβαν χώρα πυροβολισμοί ήταν και ένα δημοτικό σχολείο, πριν η Αστυνομία σκοτώσει το δράστη, σύμφωνα με τις Αρχές.

Δύο νοσοκομεία ανέφεραν ότι παρέχουν φροντίδα σε 7 άτομα, μεταξύ των οποίων, τουλάχιστον 3 παιδιά.

Οι λεπτομέρειες δεν ήταν σαφείς ακόμη και ώρες μετά τα περιστατικά και οι Αρχές δεν είχαν δώσει ακριβή αριθμό τραυματιών, λόγω των διαφορετικών τοποθεσιών όπου ο ένοπλος άνοιξε πυρ στο Rancho Tehama Reserve, περί τα 130 μίλια βόρεια του Σακραμέντο, είπε ο βοηθός σερίφη της Tehama County, Phil Johnston.

Ενας μαθητής τραυματίστηκε στο σχολείο και ένα ακόμη παιδί πυροβολήθηκε ενώ ήταν σε αυτοκίνητο με μία γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε επίσης, πρόσθεσε ο ίδιος. «Ηταν σαφές πως είχαμε ένα άτομο που τυχαία διάλεγε στόχους», επεσήμανε ο κ. Johnston, σημειώνομτας ότι ο δράστης ήταν οπλισμένος με ένα ημιαυτόματο τoυφέκι και δύο περίστροφα.

Οι δυνάμεις επιβολής του νόμου δεν ανέφεραν άμεσα ποιά ήταν ενδεχομένως τα κίνητρα του δράστη, το όνομα του οποίου δεν είχε δοθεί στη δημοσιότητα άμεσα.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *