Τουρκικός τραμπουκισμός

Από την συνάντηση του Αμερικανού Πρόέδρου κ. Ντόναλντ Τραμπ με τον Τούρκο Πρόεδρο κ. Ταγίπ Ερντογάν τον Μάιο του 2017. Φωτογραφία: AP Photo/Evan Vucci.

Απίστευτο κι όμως πραγματικότητα, ο σουλτάνος της Τουρκιάς Ταγίπ Ερντογάν κουβάλησε μαζί του στην Ουάσιγκτον και τον τουρκικό τραμπουκισμό. Ανδρες της φρουράς του που τον συνόδευαν και μάλιστα οπλισμένοι παρακαλώ επιτέθηκαν βάρβαρα και βάναυσα εναντίον Κούρδων διαδηλωτών έξω από την κατοικία του Τούρκου πρέσβη και τους ματοκύλισαν τους ανθρώπους.

Εναν μάλιστα τον έστειλαν στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Ναι, αυτό δεν έγινε στην πλατεία Ταξίμ, ή στο Μποντρούμ της Τουρκίας, αλλά στην Ουάσιγκτον, την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών και του Κόσμου.

Οι Αμερικανοί αστυνομικοί τα έχασαν οι άνθρωποι διότι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί. Εν τω μεταξύ, επειδή οι φρουροί του σουλτάν χαϊβάν Ταγίπ φορούσαν λαϊκή περιβολή δεν μπορούσαν οι Αμερικανοί αστυνομικοί να τους ξεχωρίσουν από τους διαδηλωτές κι επικράτησε τουρκ χαβαλέ χαστούκ.

Σκεφθείτε, αφού αυτοί οι τραμπούκοι του σουλτάν ταγίπ τόλμησαν μέσα στην Ουάσιγκτον και συμπεριφέρθηκαν έτσι, πώς συμπεριφέρονται στην Τουρκία. Είπαμε κι άλλες φορές και το ξαναλέμε, Τούρκοι είναι αυτοί.

Θ.Κ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *