Το ιατρικό ιστορικό της Τζένιφερ Ντούλου στο προσκήνιο της εξαφάνισής της (βίντεο)

O Fotis Dulos (δεξιά) στη δικαστική αίθουσα με τον δικηγόρο του, Norm Pattis (Erik Trautmann/Hearst Connecticut Media via AP, Pool)

ΣΤΑΜΦΟΡΝΤ. ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ. Θα μπορέσει το ιατρικό ιστορικό της Τζένιφερ Ντούλου (Jennifer Dulos) να βοηθήσει τον εν διαστάσει σύζυγό της, Φώτη, να αντικρούσει τις εις βάρος του κατηγορίες; Αυτό ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν εκτενώς στην δικαστική αίθουσα την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του «CBS2» Τόνι Αϊέλο.

Ο δικηγόρος του Φώτη Ντούλου, Νορμ Πάτις, ζήτησε από τον δικαστή Τζον Μπλάουι να άρει τις αρχές ιδιωτικότητας και προστασίας προσωπικών δεδομένων και να ερευνήσει το ιατρικό ιστορικό της Τζένιφερ Ντούλου.

Η εισαγγελική αρχή, ωστόσο, αντιτίθεται.

«Είναι ακριβώς αυτό. Είναι μια αλιευτική τακτική για να καθορίσετε ποια είναι τα συγκεκριμένα αρχεία», δήλωσε ο εισαγγελέας Ρίτσαντ Κολανιέλο.

Ο Πάτις ισχυρίζεται ότι το ιστορικό αποδεικνύει ότι η Τζένιφερ Ντούλου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις ύψους 14.000 δολαρίων τους τρεις τελευταίους μήνες πριν από την εξαφάνισή της. Επίσης, ισχυρίζεται ότι το ιστορικό θα φέρει στην επιφάνεια αποδείξεις από αιματολογικές εξετάσεις, διαγνωστικά τεστ και εξετάσεις γονιμότητας.

Ο δικηγόρος του Φώτη Ντούλου, ισχυρίζεται λοιπόν, ότι με αυτά τα στοιχεία θα μπορούσε να αποδείξει την υπόθεσή του, ότι η Τζένιφερ Ντούλου σκηνοθέτησε την εξαφάνισή της.

«Η κ. Ντούλου μπορεί να ήταν απελπισμένη την χρονική στιγμή που εξαφανίστηκε», δήλωσε ο Πάτις.
Ο δικαστής αρνήθηκε να προχωρήσει με το αίτημα του δικηγόρου για άρση, προς το παρόν.

Ο Ντούλος κατηγορείται ότι εξαφάνισε αποδεικτικά στοιχεία με αίμα από το σπίτι τής εν διαστάσει συζύγου του. Οι δυο τους, βρίσκονταν σε δικαστική διαμάχη, λόγω του διαζυγίου τους.

«Δεν υπάρχουν βάσιμες κατηγορίες για φόνο στην συγκεκριμένη υπόθεση», δήλωσε ο Πάτις.

Κατά τη διάρκεια μιας αντιπαράθεσης με τον εισαγγελέα Κολανιέλο, σε μια επίπληξη να ησυχάσει, ο δικηγόρος ισχυρίστηκε ότι η Τζένιφερ Ντούλου είχε αποσπάσει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια από τον σύζυγό της πριν την εξαφάνισή της τον Μάιο.

«Υπάρχουν πολλά που θα μπορούσα να πω και δεν έχω πει. Παραδείγματος χάριν, γνωρίζουμε ότι η κ. Ντούλου έχει αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά από τους λογαριασμούς του Φώτη Ντούλου. Θα μπορούσα να διαρρεύσω αυτές τις πληροφορίες στον Τύπο. Δεν το έχω κάνει όμως», τόνισε ο Πάτις.

Ο κ. Κολανιέλο απάντησε αμέσως ότι ο Πάτις κυκλοφόρησε στα Μέσα Ενημέρωσης ψευδείς ειδήσεις, όπως για παράδειγμα ότι η συγκατηγορούμενη του Ντούλου και πρώην σύντροφός του, Μισέλ Τροκόνη, πέρασε επιτυχώς ένα τεστ αλήθειας. Ο εισαγγελέας ισχυρίζεται ότι κάτι τέτοιο «δεν συνέβη ποτέ».

Ο δικαστής τόνισε ότι θα αποφασίσει σχετικά με το αίτημα άρσης των προσωπικών δεδομένων τον Σεπτέμβριο. Ο δικηγόρος του Ντούλου υποστήριξε ότι, αν του απαγορευθεί να μιλήσει στα ΜΜΕ, ο Φώτης θα αναγκαστεί να απευθυνθεί σε μια ιδιωτική εταιρεία δημοσίων σχέσεων.

Η Εισαγγελία αποφάνθηκε επίσης, ότι ο Ντούλος μπορεί να επικοινωνεί με τα παιδιά του, μέσω της αδερφής του. Τα τρία αγόρια και τα δύο κορίτσια ζουν στο Μανχάταν και την επιμέλειά τους, έχει αναλάβει η μητέρα της Τζένιφερ Ντούλου, Γκλόρια Φάρμπερ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available