Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Γκρικ Αμέρικαν

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Γκρικ Αμέρικαν δεν έφερε μόνο την αποπομπή των «11» αλλά αλλαγή στον προεδρικό θώκο. Ο Γιάννης Πασχάλης (αριστερά) έδωσε τη σκυτάλη στον νέο πρόεδρο Νίκο Αρβανίτη (μέση). Δίπλα τους ο εκ των ακούραστων εργατών του «Ιστορικού» και General Manager, Αντώνης Δρίζης.

Μετά την αποπομπή έντεκα μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Γκρικ Αμέρικαν λόγω της πώλησης του κτηρίου ο «Ιστορικός» σύλλογος προχώρησε στην επόμενη μέρα του. Και πρώτη κίνηση η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που «αποτελείται από παλιούς με γνώση, εμπειρία και αναγνώριση τι τους έχει προσφέρει το όνομα Γκρικ Αμέρικαν και από νέους που έχουν μεγαλώσει με τον Γκρικ Αμέρικαν και έχουν όρεξη και διάθεση για προσφορά και δουλειά», όπως τονίζει χαρακτηριστικά κορυφαίο στέλεχος του ομογενειακού συλλόγου.
Να θυμίσουμε πως οι 11 που «αποβλήθηκαν» και τα ονόματά τους θα «σβήσουν» ακόμα και από μέλη του Συλλόγου είναι οι: Παύλος Μπέτζιος, Γεώργιος Λαζαρίδης, Ιωάννης Μάνης, Αλέκος Αμανατίδης, Κωνσταντίνος Γίγος, Στιβ Ιερόμ, Δημήτριος Μαγγανάς, Ναούμ Νάνος, Πραξιτέλης Ξυλάς, Παναγιώτης Τάγιος και Δημήτριος Τέρτης.
Αναλυτικά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Γκρικ Αμέρικαν:
Επίτιμοι Πρόεδροι: Μερκούριος Αγγελιάδης, Τάκης Ηλιού
Πρώην Πρόεδρος: Γιάννης Πασχάλης
Πρόεδρος: Νίκος Αρβανίτης
1ος Αντιπρόεδρος: Ανδρέας Καλιαμπάκος
2ος Αντιπρόεδρος: Κώστας Σκουφής
1ος Ταμίας: Θανάσης Μπούκλης
2ος Ταμίας: Φώτης Μπούκλης
Γενική Γραμματέας: Αδαμαντία Μιχαηλίδη
Βοηθός Γραμματέα: Βασίλης Μιχαηλίδης
Administrators: Θανάσης Μπούκλης, Φώτης Μπούκλης
General Manager: Αντώνης Δρίζης
Assistant General Manager: Γιώργος Ηλιού
Public Relations: Αδαμαντία Μιχαηλίδη, Βασίλης Μιχαηλίδης
Social Media: Θανάσης Μπούκλης, Φώτης Μπούκλης, Jimmy Sholom
Μέλη: Ηλίας Περδικάκης, Δημήτρης Καραπιπέρης, Κώστας Ανδρικόπουλος, Κώστας Πολίτης, Δημήτρης Φακιόλας, Γιώργος Μελλής, Πέτρος Πανταζής, Αλεξ Φωτόπουλος, Γεώργαλος Σταμάτης, Στάθης Πανικίδης, Γιάννης Κακαβάς, Νίκος Νοταρίδης.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available