Το νέο Insignia Gsi κεντρίζει το ενδιαφέρον στο περίπτερο της Opel

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ. Το νέο Opel Insignia GSi είναι από τα αυτοκίνητα που ξεχωρίζουν στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Πρόκειται για αυτοκίνητο όπου ο οδηγός μπορεί να το οδηγήσει σε όλα τα είδη των δρόμων.

Το στάνταρ πλαίσιο FlexRide που μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικά οδηγικά στυλ βάση των συνθηκών σε κλάσματα δευτερολέπτου, καθώς και τα νέα ελαστικά Michelin Pilot Sport 4 S σε ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο πρόσφυσης. Το ευφυές σύστημα τετρακίνησης με κατανομή ροπής είναι μοναδικό στην κατηγορία.

Με αυτή την τεχνολογία το νέο Opel Insignia GSi, ανταποκρίνεται πιο άμεσα και με μεγαλύτερη ακρίβεια στις εντολές του συστήματος διεύθυνσης, ενώ προσφέρει άριστη πλευρική πρόσφυση για μέγιστη ευστάθεια όπως και εξαιρετικό κράτημα.

Το νέο οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο λειτουργεί και μέσω των χειριστηρίων του τιμονιού (shift-paddles) για πιο ενεργή συμμετοχή του οδηγού.

Τυπικό χαρακτηριστικό της νέας γενιάς Insignia είναι ο συνδυασμός σχεδίασης ελαφρού βάρους, χαμηλού κέντρου βάρους και ισχύος από δίλιτρο turbo κινητήρα. Το GSi μάλιστα είναι κατά 160 κιλά ελαφρύτερο από ένα παρεμφερές Insignia OPC 2.8 V6 Turbo.

Εξωτερικά, η σχεδίασή του είναι ξεχωριστή. Με μεγάλους χρωμιωμένους αεραγωγούς μπροστά και απέριττο πίσω τμήμα με αεροτομή για την απαραίτητη αεροδυναμική πίεση στον πίσω άξονα, η εμφάνιση του GSi εναρμονίζεται άριστα με τις επιδόσεις του. Τα ενσωματωμένα σπορ, δερμάτινα καθίσματα με πιστοποίηση AGR (ειδικά σχεδιασμένα για το GSi), το δερμάτινο σπορ τιμόνι και τα αλουμινένια πεντάλ αποτελούν τις τελικές πινελιές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *