Αδέλφια μου Ελληνες: Το ναυάγιο Κυπριακό, η Βασιλική Πάγου, ο Ακης παραλαλεί

Ο κ. Ακης Τσοχατζόπουλος. Φωτογραφία αρχείου: Ευρωκίνηση/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ.

Του Θεοδώρου Καλμούκου.

Ναυάγιο στις συνομιλίες για το Κυπριακό, με ευθύνη της Τουρκίας, έγινε Αδέλφια μου Ελληνες, όπως ακριβώς είχε προφητέψει ο Αρχιεπισκοπής Κύπρου Χρυσόστομος στη συνέντευξή του στον «Εθνικό Κήρυκα» στις 29 Ιουνίου.

Και πραγματικά βούλιαξε η συνδιάσκεψη στο Κραν Μοντάνα της Ελβετίας μη μπορώντας να αντέξει στα κύματα και τις τρικυμίες των Τούρκων οι οποίοι για μια ακόμα φορά ως γνήσιοι μπουνταλάδες δημιούργησαν το ναυάγιο με την εμμονή του στη διατήρηση του παρεμβατικού δικαιώματος επέμβασης και των εγγυήσεων για τουλάχιστον 15 χρόνια μέχρι την επανεξέτασή τους. Ελιγμός ε, Ανατόλιουμ Οθωμάνουμ που λένε, αφού έπειτα από την παρέλευση των 15 ετών θα έλεγαν γιοκ μπακαλούμ κι άντε μετά να κερδίσεις το χαμένο έδαφος 15 ολόκληρων χρόνων.

Γεια στο στόμα του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσόστομου, προφήτης γαρ και τα προφήτεψε με κάθε λεπτομέρεια διότι τους ξέρει πλέον τους Τούρκους. Τα περί συνάντησης πρωθυπουργών που διέρρεαν και άλλα ανεύθυνα ήταν απλώς ελιγμοί των Τούρκων για να σώσουν προκαταβολικά ό,τι μπορούσαν. Κι έτσι μάζεψαν τα κομμάτια τους κι έφυγαν στα νώτα του έξω απ’ εδώ.

Ο Κοτζιάς με μήνυμά του στο twitter -έμαθαν πια, όλοι στο twitter κρέμονται- ανέφερε ότι «δεν ήταν δυνατό να γίνουν αποδεκτά παρεμβατικά δικαιώματα Τουρκίας σε όλη τη Μεγαλόνησο. Το όνειρο και σχέδιο λύσης του Κυπριακού παραμένει ανοικτό», ο εστί μεθερμηνευόμενο «ζήσε μαύρε γάιδαρε να φας τον Μάη τριφύλλι».

Και κλάμα που έριξε ο Αντώνης ο Γκουτέρες ο ηγούμενος του ΟΗΕ, όπως λέμε ηγούμενος Βαλτοπεδίου, δεν περιγράφεται καθότι παρασιτικός φαγάς κι αυτός στενοχωριέται γιατί δεν έχει τα κότσια να κάνει απολύτως τίποτε, εκτός από δηλώσεις φούσκες, κοινώς πομφόλυγες.

Μέσα σ’ όλα να κι ο Βασίλης, λεβεντιά καμαρωτή ηγούμενος αυτός της Ενωσης Κεντρώων μη γνωρίζοντας πού αλλού να ρίξει τα ιοβόλα βέλη του, διάλεξε τον Αλέξη για τον οποίον είπε, ότι «ο κ. Τσίπρας καλλιέργησε ελπίδες οι οποίες διαψεύστηκαν».

Μόλις την είδα, την Βασιλική, Αδέλφια μου Ελληνες, την πάλαι ποτέ πρόεδρο του Αρείου Πάγου και για ένα φεγγάρι υπηρεσιακό πρωθυπουργό να διορίζεται προϊσταμένη του Νομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας του Αλέξη, κυριολεκτικά πάγωσα και ευθύς αναφώνησα αναζητείται επειγόντως ήθος, επίπεδο, αξιοπρέπεια.

Ο Ακης μόλις απέπλευσε από τον Κορυδαλλό άρχισε να λαλεί και να παραλαλεί και να λέγει ότι «έγινε… ΣΥΡΙΖΑ. Ναι, τι άλλο θα ψήφιζα; Δεν υπάρχει τίποτε άλλο». Μάλιστα ταύτα έφη Ακης, ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΚ και του ΠΑΣΟΚ, ο κορυφαίος υπουργός και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ επί δεκαετίες ομολόγησε «απετάξω το ΠΑΣΟΚ» όπως απετάξω τον σατανάν, προς μεγάλη τηλεοθηρία, αφού στο γυαλί του «Alpha» βγήκε.

Ισχυρίσθηκε πως ουδέποτε «έβαλα το δάχτυλο στο μέλι. Δεν ισχύει τίποτα, ζω απλή ζωή, χωρίς πολλές δαπάνες. Ούτε μέσα έχω ούτε σπίτια ούτε τίποτα». Κρίμα, δεν ντρέπονται τα αχάριστα συντρόφια του να τον υπονομεύουν τον άνθρωπο και να κάνει φυλακή ο παρ’ ολίγον πρωθυπουργός της χώρας. Δύσμοιρη Ελλάς τι τραβάς και δεν το μαρτυράς από όλους αυτούς τους «αδικημένους» του ΧΑΣΟΚ που σε έκαναν κι έπαθες ΣΟΚ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *