Το ομογενειακό εστιατόριο «Niko Bar and Grill» στην εκπομπή Phantom Gourmet (βίντεο)

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΙΤΖΓΟΥΟΤΕΡ, ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗ. Το ομογενειακό εστιατόριο «Niko Bar and Grill» έχει καταστεί σημείο αναφορας όχι μόνο για τους πελάτες του, ομογενείς και μη, αλλά και για τις τηλεοπτικές εκπομπές που ασχολούνται με την εστίαση.

Ειδικότερα, όπως έγραψε η κ. Sara Cline στο The Enterprise, το «Niko Bar and Grill» έχει προσελκύσει πολλούς, μεταξύ των οποίων το «Phantom Gourmet», όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις φορές. Η γευστική ποικιλία μεγάλη. Από tacos με ελληνικές «πινελιές» και ντολμαδάκια της γιαγιάς, μέχρι αρνάκι ψημένο αλά ελληνικά, σπανακόπιτα, κεφτεδάκια.

Niko in West Bridgewater

Great Greek food and some legendary South Shore style pizza.

Posted by Phantom Gourmet on Monday, April 9, 2018

Το «Phantom Gourmet» είναι τηλεοπτικό πρόγραμμα, το οποίο παρουσιάζει εστιατόρια της Νέας Αγγλίας και το βίντεο που ανήρτησε για το «Niko Bar and Grill» στο διαδίκτυο είχε μεγάλη επιτυχία.

«Ο κόσμος μιλάει γι αυτό το βίντεο», δήλωσε ο κ. Peter Badavas, ιδιοκτήτης του εστιατορίου, το οποίο ειδικεύεται στο «πάντρεμα» της ελληνοαμερικανικής κουζίνας. «Οι πελάτες έρχονται και λένε ‘είδα το βίντεο’». «Το μενού μας είναι εποχικό», διευκρίνισε ο κ. Badavas. «Το καλοκαίρι θα έχουμε και άλλα πιάτα, όπως αστακό».

Ο κ. Badavas άνοιξε το «Niko Bar and Grill» το 2015 στο 275 North Main St, στο West Bridgewater. Πριν, ωστόσο, εργάστηκε για πολλά χρόνια στο χώρο της εστίασης. Ξεκίνησε σε μικρή ηλικία, στο εστιατόριο του θείου του, Christos Tsaganis, το «Christos Restaurant» στο Μπρόκτον. Επλυνε πιάτα, σέρβιρε, έφτιαχνε ποτά.

Αλλωστε και σήμερα, παρότι ο ιδιοκτήτης, ακόμη κάνει όποια εργασία χρειάζεται, από μαγείρεμα έως καθάρισμα.

«Ο θείος μου, μου είπε ‘μην φοβάσαι να δουλέψεις’», δήλωσε ο κ. Badavas. «Το προσωπικό μου και εγώ εργαζόμαστε σκληρά. Δεν υπάρχει τίποτε που δεν θα κάνω στο εστιατόριό μου», πρόσθεσε.

Βέβαια, ο ίδιος και η ομάδα του σερβίρουν σπουδαία πιάτα, αλλά έχουν μία συγκεκριμένη αποστολή: Να κάνουν τους πελάτες να νιώσουν σαν το σπίτι τους.

«Είναι μία προέκταση της οικογένειας», είπε ο κ. Badavas. «Θέλω οι πελάτες να έρχονται εδώ και να νιώθουν σαν το σπίτι τους. Ειλικρινά, όταν αυτό συμβαίνει, είναι το πιο ικανοποιητικό κομμάτι», επεσήμανε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *