Το Athenian Shish Kabob καλύτερο ελληνικό εστιατόριο στην περιοχή του Ντιτρόιτ

Ο κ. Ηλίας Γιαννόπουλος με το βραβείο. Η φωτογραφία είναι ευγενική παραχώρηση του κ. Σταύρου Μητρόπουλου στον «Ε.Κ.».

ΝΤΙΤΡΟΪΤ. Το Athenian Shish Kabob αναδείχθηκε καλύτερο ελληνικό εστιατόριο μετά από την ψηφοφορία «2018 Vote 4» για τη δημιουργία του «Best Go-To Guide» της μητροπολιτικής περιοχής του Ντιτρόιτ.

«Σαν Ελληνες νιώθουμε περήφανοι που κέρδισε ένα ελληνικό εστιατόριο, για δεύτερη φορά, στον εν λόγω διαγωνισμό», ανέφερε στον «Ε.Κ.» ο κ. Σταύρος Μητρόπουλος, που μας έδωσε τις σχετικές πληροφορίες.

Το «Athenian Shish Kabob», το οποίο προσφέρει ελληνική και αμερικανική κουζίνα βρίσκεται στα δυτικά και σερβίρει εκτός άλλων εδεσμάτων από την Ελλάδα και εκλεκτό γύρο.

Οσον αφορά στο μυστικό της επιτυχίας, ο ιδιοκτήτης, Ηλίας Γιαννόπουλος, είπε πως επί της ουσίας δεν υπάρχει μυστικό. Προτεραιότητα είναι η καθαριότητα, η καλή εξυπηρέτηση των πελατών και το νόστιμο φαγητό, υπογράμμισε.

Η σπεσιαλιτέ του καταστήματος, σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο, είναι ο γύρος και το σις κεμπάπ, που σερβίρονται από το μεσημέρι, μέχρι το βράδυ, την ώρα που θα κλείσει το κατάστημα. Βέβαια λειτουργεί και η υπηρεσία «πακέτου για το σπίτι», η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.

Οι πελάτες προτιμούν το «Athenian Shish Kabob» λόγω της ποιότητας των πιάτων που σερβίρονται, τα οποία προτιμούν ιδιαίτερα και τα παιδιά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available