Το ESPN στην Κοίμηση της Θεοτόκου στο Μπρούκλιν για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η μπασκετμπολίστρια Μαρία Στουπάκη δίνει συνέντευξη στον Scoop Jackson και στο ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με το συνεργείο του καλωδιακού και δορυφορικού αθλητικού τηλεοπτικού καναλιού των ΗΠΑ να βιντεοσκοπεί τη συνέντευξη για το αφιέρωμα στο Γιάννη.

Το ESPN, το παγκόσμιο καλωδιακό και δορυφορικό αθλητικό τηλεοπτικό κανάλι των ΗΠΑ βρέθηκε στην Εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου στο Μπρούκλιν για χάρη του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο παρουσιαστής του ESPN Scoop Jackson και το 7μελές συνεργείο του, συνάντησε ομογενείς γονείς και παιδιά, μίλησε μαζί τους για το… φαινόμενο «Γιάννης Αντετοκούνμπο», «είδε» και κατέγραψε αγώνα του Παιδικού Πρωταθλήματος της Αρχιεπισκοπής, πήγε στην Εκκλησίας της Κοίμησης και αφού πήρε τις συνεντεύξεις που ήθελε στην συνέχεια έφαγε… σουβλάκια και άλλα ελληνικά εδέσματα και αποχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και εικόνες.

Ο διευθυντής της Super League Athletic Academy, Δημήτρης Πριστούρης μέσα στην Εκκλησία της Κοίμησης Θεοτόκου μιλάει με τον παρουσιαστή του ESPN Scoop Jackson για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο περήφανος πατέρας Ανδρέας Σφουγγατάκης με τα παιδιά του Γιώργο και Μαρία Ginsberg με τον παρουσιαστή Scoop Jackson.

Η συνέχεια; Αφού μιλήσει και με τον ίδιο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ανήμερα της ημέρας των Χριστουγέννων, 25 Δεκεμβρίου, λίγο πριν το τζάμπολ του αγώνα Νιου Γιορκ Νικς – Μιλγουόκι Μπακς όλη η Αμερική θα δει την Εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου και τους ομογενείς γονείς και παιδιά να μιλούν για τον Γιάννη στον Scoop Jackson και στο ESPN.
Η Μαρία Στουπάκη μαζί με τον Scoop Jackson.

Το συνεργείο του ESPN βιντεοσκοπεί τον Δημήτρη Πριστούρη και τα παιδιά της Ενορίας της Κοίμησης της Θεοτόκου στην Κοινότητα του Μπρούκλιν.

«Ηταν μία μοναδική εμπειρία. Και για μας αλλά και για εκείνους πιστεύω», τόνισε αρχικά ο υπεύθυνος νεολαίας της ενορίας της Κοίμησης Δημήτρης Πριστούρης. «Με ρώτησαν κάτι πράγματα για τον Γιάννη, αλλά νομίζω ότι έμειναν ευχαριστημένοι από την οικογενειακή ατμόσφαιρα και ζεστασιά που έχουμε στην Εκκλησία της Κοίμησης. Διαπίστωσαν ότι η Εκκλησία είναι κοντά μας, μάς πρόσφεραν τον Ναό και μιλήσαμε μαζί τους εκεί και οι άνθρωποι του ESPN έμειναν πολύ ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι. Νομίζω δεν ήθελαν να φύγουν», συμπλήρωσε ο Διευθυντής της Super League Athletic Academy, Δημήτρης Πριστούρης.
Τη δική του συνέντευξη για τον Giannis, δίνει ο Ανδρέας Σφουγγατάκης στον Jackson.

Και έχει δίκιο γιατί ο παρουσιαστής του ESPN Scoop Jackson, «τράβηξε» το πρόγραμμά του. Αρχικά πήγαν και κάθισαν στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου της Κοίμησης της Θεοτόκου και αφού τράβηξαν κάποιες εικόνες στη συνέχεια «τσέκαραν» ομογενείς με τους οποίους θα μιλούσαν για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Αυτοί ήταν από γονείς οι Ανδρέας Σφουγγατάκης και Μαρία Γκρίγκου, από τα παιδιά ο Γιώργος Σφουγγατάκης και η Μαρία Στουπάκη και από τους προπονητές ο γνωστός μας από την ομάδα της Super League Athletic Academy που κατέβηκε τον Απρίλιο στην Αθήνα, Γιάννης Χαρτοφίλης, που είναι προπονητής σε ομάδα αγοριών 2005-2006.
Αφού πήραν τις συνεντεύξεις που ήθελαν στην αίθουσα που παραχώρησε η Εκκλησία στη συνέχεια ο παρουσιαστής Scoop Jackson και ο Δημήτρης Πριστούρης πήγαν μέσα στο Ναό και ξεκίνησαν την συνέντευξή τους.
Kris Schwartz και Scoop Jackson του ESPN μέσα στην Εκκλησία.

Εκεί ο παρουσιαστής του ESPN έμεινε με ανοιχτό το στόμα και θαύμασε την ησυχία και την κατάνυξη. Ελληνική Εκκλησία… Στη συνέχεια όλα τα παιδιά της Ενορίας της Κοίμησης της Θεοτόκου αλλά και της Super League Athletic Academy μαζί με τους προπονητές και φυσικά το συνεργείο του ESPN έκατσαν στην κεντρική σάλα της που παραχώρησε πολύ ευγενικά η Εκκλησία της Κοίμησης και είδαν τον αγώνα των Μπακς και του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Ράπτορς στο Τορόντο. Αλλά δεν ήταν μόνοι τους… Είχαν και μία κλασική ελληνική παρέα.
Το ελληνικό εστιατόριο Greek Xpress (263 Prospect Park West Brooklyn, 11215 – 158 Lawrence Street Brooklyn, 11201) έκανε δώρο… περιποιημένα σουβλάκια και ελληνικό φαγητό και τόσο ο παρουσιαστής Scoop Jackson όσο και το 7μελες συνεργείο του έμειναν κατενθουσιασμένοι με την νοστιμιά.
Πλέον όλοι αναμένουμε την 25η Δεκεμβρίου για να δούμε σε Παναμερικανικό επίπεδο την Κοίμηση και τους ομογενείς να μιλάνε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available