Τριάρα του Κόσμος/Ολυμπιακός

Ο Κόσμος Γιουνάιτεντ. Ορθιοι (από αριστερά): Ο τερματοφύλακας και ένας από τους προπονητές Marlon Saravian, Xavier, Βασίλης Μάστορας, Ματέο, Παύλος Τοδάρος, Βασίλης Μπριζνόβαλης, Κώστας Τρουλλούρης, Ανδρέας Τούρος. Καθήμενοι (από αριστερά): Λευτέρης Τρουλλούρης, Μαρκ Ράιλι, Φίλιππας Λουκίσσας, Jonathan, Ikrom, Alex Bustillo (coach), Edwin. Επίσης, από τη φωτογραφία λείπουν οι Μάθιου, Τζιοβάνι και Στέφανος Κλεόπας (Φωτογραφία: Ντ. Αυλωνίτης).

Από την στιγμή που η πρώτη ομάδα του Κόσμος/Ολυμπιακός δεν μπορούσε να αγωνιστεί επειδή οι αντίπαλοι δεν είχαν… γήπεδο (είχε… προγραμματιστεί άλλο παιχνίδι την ώρα που ήταν να αγωνιστούν οι πρώτες ομάδες) το ενδιαφέρον όλων έπεσε στην δεύτερη ομάδα του Κόσμος/Ολυμπιακός. Και εκείνη τους έβγαλε… ασπροπρόσωπους. 3-1 το τελικό αποτέλεσμα κόντρα στην Port Jefferson Fusion.
Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε στο 20ό λεπτό με τον Διονύση Αμβροσιάτο, και αυτό το γκολ χώρισε τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Στο 15ο λεπτό της επανάληψη και πάλι ο Διονύσης βρήκε δίχτυα για το 2-0. Οι αντίπαλοι, μη έχοντας κάτι άλλο να κάνουν, βγήκαν μπροστά και μείωσαν στο 83ο λεπτό. Ομως την χαρά τους και τις όποιες ελπίδες για ισοφάριση τις έκοψε στο επόμενο λεπτό ο Κρίστιαν Τουρίζο με το 3-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Πολύ καλός στην επιστροφή του ο Γιώργος Θωμάτος, μετά από τον πρόσφατο τραυματισμό του που τον κράτησε έξω για πολύ καιρό. Ολα τα παιδιά που έπαιξαν διακρίθηκαν με καλύτερους τους σκόρερ Αμβροσιάτο, Τουρίζο και τους Θεοτοκά, Θωμάτο. Αξιοσημείωτο του αγώνα το γεγονός ότι ο Κόσμος/Ολυμπιακός έπαιξε με έξι 17άρηδες και όλοι ήταν διακριθέντες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available