Τσερόνο και Ντεγκέφα τερμάτισαν πρώτοι στον Μαραθώνιο της Βοστώνης

In this photo combo, Lawrence Cherono, left, of Kenya, breaks the tape in front of Lelisa Desisa, of Ethiopia, to win the men's division, and Worknesh Degefa, right, of Ethiopia, breaks the tape to win the women's division of the 123rd Boston Marathon, on Monday, April 15, 2019, in Boston. (AP Photo/Charles Krupa)

Δύο Κενυάτες κατέκτησαν το νήμα σε άνδρες και γυναίκες στον Μαραθώνιο της Βοστώνης. Ο Λόρενς Τσερόνο μετά από μεγάλη μάχη κέρδισε στο… νήμα τον Λελίσα Ντεσίσα. Ο Κενυάτης με σπριντ στο τέλος τερμάτισε πρώτος σε 2.07.57 με τον Αιθίοπα πρωταθλητή να τον ακολουθεί σε 2.07.63, ενώ τρίτος ήταν ο Κενυάτης Κένεθ Κίπκεμόι με 2.08.06.

Στις γυναίκες η Γουόρκνες Ντεγκέφα συνέχισε τις επιτυχίες των τελευταίων μηνών και νίκησε στη συγκεκριμένη διαδρομή με 2.23.31, επαναλαμβάνοντας το θρίαμβο του Ντουμπάι. Η Κενυάτισσα πρωταθλήτρια νίκησε για πρώτη φορά στην καριέρα της στην αμερικανική πόλη, με την 39χρονη Εντνα Κίπλαγκατ να τερματίσει δεύτερη με 2.24.13 και τρίτη την Αμερικανίδα Τζόρνταν Χέσεϊ με 2.25.20.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available