Υποδοχή στον Φριντ, το νέο σκυλάκι του Προέδρου Aναστασιάδη

Περιχαρής ο Πρόεδρος Αναστασιάδης κρατάει στην αγκαλιά του τον Φρίντ, το νέο ένοικο του Προεδρικού Μεγάρου, σκυλάκι που «υιοθέτησε» από τον Οργανισμό Διάσωσης και Προστασίας Ζώων «Άργος». (Φωτογραφία: Χρίστος Αβρααμίδης, ΓΤΠ).

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα). Περιχαρής ο Πρόεδρος Αναστασιάδης παρέλαβε την Τετάρτη στο Προεδρικό Μέγαρο το κουτάβι που υιοθέτησε από το καταφύγιο «’Αργος».

Ο Πρόεδρος έδωσε στο σκυλάκι, το όνομα Φριντ, λόγω του έντονου χρώματος των φρυδιών του σκυλιού, ενώ με την ευκαιρία έκανε έκκληση προς τον κόσμο για καλή συμπεριφορά απέναντι στα ζώα, τα οποία ως πιο αδύναμα χρειάζονται την αγάπη και την προστασία μας.

Ανέφερε συγκινημένος ότι μετά την πάροδο κάποιου χρόνου από την απώλεια του προηγούμενου του σκύλου, του Λίο, η οποία του στοίχισε, αποφάσισε να προχωρήσει στην υιοθεσία του μικρού Φριντ.

Πραγματικά λατρεύω τα ζώα, είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, προσθέτοντας ότι έπρεπε να περάσει ένα χρονικό διάστημα «για να ξεπεραστεί η θλίψη από το χαμό του Λίο».

Χαρακτήρισε τον Φριντ συμπαθέστατο και σε ερώτηση δημοσιογράφου αν ο Φριντ… ψηφίζει Αναστασιάδη, απάντησε χαριτολογώντας ότι «δεν με ενδιαφέρει τί ψηφίζει. Έτσι κι αλλιώς είναι ανήλικος ακόμα!»

«Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να έχω ξανά έναν φίλο που είναι από τους καλύτερους φίλους του ανθρώπου», είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *