Φοβερό!

AP Photo/Seth Wenig.

Το κακό και το θανατικό μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή και λεπτό και παντού ακόμα και σε μέρη που δεν το περιμένει κανείς, όπως συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ιδού τι έγινε: Ενα επιβατικό αυτοκίνητο, κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα, παρέσυρε μια ομάδα πεζών στο πεζοδρόμιο της πολυσύχναστης Τάιμς Σκουέαρ, στην καρδιά της Νέας Υόρκης, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο και τραυματίζοντας άλλους 22.

Φοβερό! Μιλούμε ότι έγινε εν ριπή οφθαλμού στη Νέα Υόρκη μέσα στο κέντρο, εκεί που άνθρωποι ανυποψίαστοι εντελώς περπατούσαν μέσα στην ηλιόλουστη ανοιξιάτικη μέρα. Δεν μπορεί κανείς πουθενά και με τίποτε να είναι σίγουρος και ασφαλής. Αλλωστε, κάθε στιγμή και λεπτό ζούμε με τον νόμο των πιθανοτήτων. Η ζωή και ο θάνατος βρίσκονται ακριβώς στο μεταίχμιο μιας κλωστής η οποία μπορεί ανά πάσα στιγμή να κοπεί.

Επειδή δεν έχουν εξιχνιαστεί ακόμα τελεσίδικα τα αίτια, γι’ αυτό με επιφύλαξη λέγω πως ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου ήταν «φευγάτος» με ναρκωτικά ή με οινοπνευματώδη, δεν θα πρέπει να ξαναδεί το φως το ήλιου για το υπόλοιπο της ζωής του. Πρέπει κάποτε να υπάρξει αυστηρότητα στην εφαρμογή των νόμων και των αποφάσεων των δικαστηρίων για να μη χάνονται άδικα άνθρωποι.

Θ.Κ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *