«Χρυσό»… τρίποντο για την «Αθάνατη» (βίντεο)

Το 2-0 της Αλκής. Φωτογραφία από βίντεο.

Το πρώτο σουτ στο παιχνίδι ήταν για την ΕΝΠ μόλις στο 1’ με τον Ουντόζι, ωστόσο ο Πάρντο απέκρουσε. Στο 5’ η Αλκή κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Αγγελή στον Ιβάν Κάρλος, με τον ποδοσφαιριστή της ΕΝΠ να δέχεται και την απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Ιβάν Κάρλος εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-0 για την «Αθάνατη».
Στο 17’ ο Ζάρατε επιχείρησε το σουτ αλλά ήταν άστοχο. Στο33’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 όταν ο Μπαλαμεϊρί έκανε το σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.
Στο 44’ η ομάδα του Σάκκα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ιβάν Κάρλος να βρίσκει τον Μπελαμεϊρί ο οποίος από καλή θέση έστειλε την μπάλα έξω. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους η Αλκή βρήκε και δεύτερο δοκάρι μετά από σουτ του Κάρλος.

Η πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος ήταν για την ΕΝΠ και πιο συγκεκριμένα στο 52’, με τον Κυριάκου να μην μπορεί να κάνει σωστά την προβολή. Στο 56’ ο Χριστοφή έκανε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα έξω ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Μηνά Αντωνίου στο 62’.
Στο 73’ οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία με τον Κωνσταντίνου να κάνει το σουτ αλλά ο Πέτρου απέρκουσε, ενώ 10 λεπτά αργότερα και πάλι ο τερματοφύλακας της ΕΝΠ απόκρουσε το σουτ του Μπελαμεϊρί.

Δυο λεπτά αργότερα όμως ήρθε το 2-0 για την ομάδα του Σάκκα με πρωταγωνιστή τον Μάριος Ηλία ο οποίος μέσα από την περιοχή νίκησε τον Πέτρου και ουσιαστικά σφράγισε την νίκη της ομάδας του.
ΑΛΚΗ: Πάρντο, Σερφά, Ιβάν Κάρλος (77’ Ηλία), Μπελαμεϊρί, Χαρής, Σπόλιαριτς (90’ Γκαντάτσια), Χριστοφή, Τραϊτσέφσκι, Ακόστα, Κυπριανού, Τριμπό (67’ Κωνσταντίνου).
ΕΝΠ: Πέτρου, Φυτανίδης, Ριέρα, Ενοχ, Ζάρατε (58’ Γκοζλάν), Αγγελή, Ουντότζι, Αντωνίου, Κυριάκου (82’ Γκλάβινα), Μαϊσουράτζε (46’ Ολίβα), Πίττας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available