Χωρίς διακοπή οι έρευνες στην «Κόκκινη Λίμνη» για την τρίτη βαλίτσα της φρίκης

Αδιάκοπα και με τέσσερις δύτες συνεχίζονται οι έρευνες για την Τρίτη βαλίτσα θανάτου στην «Κόκκινη Λίμνη» στο Μιτσερό (AP Photo/Petros Karadjias).

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Με τον έλεγχο των νέων κρίσιμων σημείων που σηματοδοτήθηκαν συνεχιζόταν και την Κυριακή, η έρευνα στην «Κόκκινη Λίμνη» στο Μιτσερό για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας θανάτου, που πέταξε ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος Νίκος Μεταξάς, όπως ο ίδιος ομολόγησε στις αρχές.

Από χθες ενισχύθηκε η ερευνητική ομάδα και με τέταρτο δύτη, σε μια μεγαλύτερη προσπάθεια να εντοπιστεί η βαλίτσα, στην οποία πιθανολογείται ότι βρίσκεται η σορός της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά, από τις Φιλιππίνες.

Παράλληλα, στασιμότητα επικρατεί στις έρευνες στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, όπου αναζητείται η σορός της εξάχρονης Σιέρα Γκράζε, κόρης της Μαρί Ρόους, την οποία ο 35χρονος ίλαρχος πέταξε στη λίμνη, μετά τη δολοφονία της.

Μάλιστα, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας εξέφρασε τη βαθιά του ανησυχία για τον κίνδυνο να μην εντοπιστεί το πτώμα της εξάχρονης, εξηγώντας πως λόγω της παρέλευσης του χρόνου από τη ρίψη του πτώματος του κοριτσιού στη λίμνη, μπορεί να έχει συμβεί οτιδήποτε.

Όσον αφορά τον 35χρονο, ο οποίος έχει παραδεχθεί τους φόνους πέντε γυναικών και δύο κοριτσιών, την ερχόμενη Τρίτη θα οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για ανανέωση του διατάγματος κράτησης του.

Στη συνέχεια, οι αρχές αναμένεται να καταχωρήσουν την υπόθεση ενώπιον Κακουργιοδικείου, για να ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης, αν και ελλείπουν ακόμη δύο σοροί των θυμάτων του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available