Χωρίς Σεμπά και Σιώπη στην Αυστρία ο Ολυμπιακός

Στα μέτρα των Πειραιωτών είναι η κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ που τους έφερε αντιμέτωπους με την Ελβετική Λουκέρνη. (φωτογραφία Ευρωκίνηση)

Ο Σεμπά που είναι υπό παραχώρηση στην Κίνα και συγκεκριμένα στην Τσονγκίνγκ Νταγκντάι Λιφάν στην οποία προπονητής είναι ο Πάουλο Μπέντο και ο Μανώλης Σιώπης που έχει τεθεί στο περιθώριο είναι οι δυο παίκτες που «κόπηκαν«» από τον Αντρέ Μάρτινς από την αποστολή του Ολυμπιακού που θα αναχωρήσει την Δευτέρα (25/6) για το Ζέεφελντ της Αυστρίας όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της.

Στην αποστολή δεν είναι και οι Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης, Ευαγγέλου που θα ενσωματωθούν από τον Ιούλιο στην προετοιμασία των Πειραιωτών. Επίσης εκτός είναι και οι:

Ταχτσίδης, Οφόε, Εμενίκε που δεν υπολογίζονται. Νέα πρόσωπα είναι οι Γκερέρο, Καμαρά, Μάνος και οι Γιαννιώτης, Μπουχαλάκης που επέστρεψαν με μεταγραφή στο Ρέντη καθώς οι Μανθάτης, Σάλιακας, Τσιμίκας που γύρισαν από δανεισμό.

Αναλυτικά οι 26 παίκτες που θα πάνε στην Αυστρία είναι οι εξής:

Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Γκερέρο, Καράδαης, Κούτρης, Μάνος, Μανθάτης, Μάριν, Νικολάου, Νικολής, Πάρντο, Ρομαό, Σάλιακας, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Βέργος, Βρουσάι, Βούκοβιτς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available