Χωρίς στάση τα «τρένα του Ντάνι»

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ. Τρεις αγώνες διεξήχθησαν για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Φιλαδέλφειας και οι τρεις είχαν άνετο νικητή. Τα «τρένα του Ντάνι» επικράτησαν 73-46 των FOB’S και ανέβασαν το αήττητο ρεκόρ στο 4-0, οι Ριπ Σίτι με 74-50 τους Σπάρτανς και οι Σίξερς 74-60 τους Ουόριορς. Τα κεφάλια μέσα όμως γιατί την Κυριακή έχει αγώνες. Πάντα στο φιλόξενο και ιδιαίτερα αγαπητό κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Δημητρίου στο Απερ Ντάρμπι οι Κινγκς θα υποδεχθούν τους «Ντάνις Μπόις», οι Σίξερς θα παίξουν με τους Ριπ Σίτι και οι «Επαναστάτες» με τους FOB’S.

 

FOB’S – Ντάνις Μπόις 46-73

Με τον Πιτ Καθοπούλη να «βομβαρδίζει» από παντού, τον Γρηγόρη Ραλλάτο να σκεπάζει τα καλάθια και τους Πουλημένο, Ράπτη, Πούλο να ολοκληρώνουν την μαγική πεντάδα τα …τρένα του Ντάνι πέρασαν εύκολα το… εμπόδιο των FOB’S με 73-46. Με το παιχνίδι αυτό άνοιξε η αυλαία της αγωνιστικής και το ματς τελείωσε γρήγορα. Ο Καθοπούλης με 16 πόντους, ο «Μπέιμπι Σακ» και ο Τόμι Πούλος από 12, ο Αρης Ράπτης με 11 και ο Δημήτρης Πουλημένος με 10 ήταν οι παίκτες που πήραν τη νίκη. Πολύτιμη και μοναδική η βοήθεια από τους Αλέξη Τοπαλίδη με 8 πόντους, Σταύρο Καλατιζόγλου με 4 και με συμμετοχή ο Ζακ Οικονομίδης.

Από τους «απόλυτους» των… ηττών FOB’S 11 πόντους πέτυχε ο Χρήστος Τσουκάλος, από 10 οι Γιώργος Παντζάρης, Διονύσης Τζιάτζος, 6 ο Σπύρος Ράπτης, 5, ο Σάββας Ναβροζίδης και 4 ο Κένι Απεσός.

 

Σπάρτανς – Ριπ Σίτι 50-74

Εύκολο το έργο και του Ριπ Σίτι που επικράτησε με 74-50 των Σπάρτανς. Απίστευτος ο Γιώργος Μάσχας με το εξωπραγματικό 42άρι στους πόντους του, ενώ από… κοντά ήταν ο Στέφανος Γρηγορακάκης με 16, Πίτερ Κυριακόδης με 12, Ντιν Κοσίρης με 5 και Αθανάσιος Τζουμακάρης με 4, ενώ συμμετοχή είχαν και οι Γιάννης Γρηγορακάκης και Βασίλης Φάζος.

Από τους ηττημένους ο Δημήτρης Κεμερέρ με 23 πόντους ήταν και πάλι μόνος. Πολύ μακριά ο Νίκος Καφκαλάς με 9, όσους ο Ανδρέας Μυλωνάς, 4 ο Λάζαρος Καρασάββας, από 3 οι Πιτ Τσαμουτάλη, Χένρι Χαραλαμπίδης, 2 ο Αλέξης Στόλαρτσικ, ενώ συμμετοχή είχαν ο Δημήτρης Κοντούδης και Αντώνης Παννέτας.

 

Ουόριορς – Σίξερς 60-74

Μόνο στα χαρτιά ήταν ντέρμπι, ανάμεσα στους «παλιούς». Οι Σίξερς με 27 πόντους του Αντώνη Γραμμένου που κέρδισε και στην προσωπική μονομαχία τον Γουίλ Γκαλιατσάτο που πέτυχε 25 επικράτησαν των Ουόριορς με 74-60. Τους άλλους πόντους των Σίξερς πέτυχαν: Αντώνης Σπυροκώστας 15, Δημήτρης Αρμενάκης 13, Αλέξης Λολοσίδης 11, Δημήτρης Βουτσινάς 5, Γιάννης Βασιλείου 2, Στιβ Ντινούλης 2, ενώ συμμετοχή είχαν οι Στέφανος Καράς, Γιάννης Μυλωνάς και Γιώργος Παγιώτας.

Από τους Ουόριορς εκτός του Γουίλ οι άλλοι ήταν μονοψήφιοι: 9 ο Σπύρος Φλατσούσης, 8 ο Νίκος Καραλής, 7 ο Σωτήρης Ντελιόπουλος, 4 ο Σπύρος Καραλής, 3 ο Δημήτρης Ευαγγελόπουλος, από δ ο Χρήστος Λολοσίδης και ο Νίκος Ντινούλης και συμμετοχή οι: Ηλίας Καλτσίδης, Δημήτρης Γιαννέας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

FOB’S – Ντάνις Μπόις 46-73

Σπάρτανς – Ριπ Σίτι 50-74

Ουόριορς – Σίξερς 60-74

 

Βαθμολογία: Ντάνις Μπόις 4-0, Γούλφπακ 3-1, Σίξερς 3-1, Ριπ Σίτι 2-2, Ρεβολούσιον 2-2, Κινγκς 2-2, Σπάρτανς 1-3, Ουόριορς 1-3, FOB’S 0-4.

 

Επόμενη (10/11) αγωνιστική:

Κινγκς – Ντάνις Μπόις

Σίξερς – Ριπ Σίτι

Ρεβολούσιον – FOB’S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available