Απεβίωσε ο Εμμανουήλ Λυδάκης

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Εμμανουήλ Λυδάκης την Τετάρτη άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών έχοντας στο πλευρό του την σύζυγό του Ελένη Λυδάκη τα παιδιά και τα εγγόνια του. Η σορός του σήμερα Σάββατο, από τις 6-9 μ.μ και αύριο Κυριακή από τις 2-5 και 7-9 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Frederick Funeral Home» στη διεύθυνση 192-15 της Λεωφόρου Νόρδερν στο Φλάσινγκ, ενώ η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Δευτέρας (στις 9:00 π.μ.)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Εμμανουήλ Λυδάκης την Τετάρτη άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών έχοντας στο πλευρό του την σύζυγό του Ελένη Λυδάκη τα παιδιά και τα εγγόνια του.
Η σορός του σήμερα Σάββατο, από τις 6-9 μ.μ και αύριο Κυριακή από τις 2-5 και 7-9 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Frederick Funeral Home» στη διεύθυνση 192-15 της Λεωφόρου Νόρδερν στο Φλάσινγκ, ενώ η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Δευτέρας (στις 9:00 π.μ.) στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στο Φλάσινγκ.
Ο εκλιπών ανήκει στη δεύτερη γενιά των ομογενών και καταγόταν από τα Μάλια της Κρήτης, ήταν μεγάλος πατριώτης και εραστής των Ελληνικών Γραμμάτων και της Ελληνικής Παιδείας. Η σύζυγός του Ελένη Λυδάκη ήταν δασκάλα και για δύο και πλέον δεκαετίες διετέλεσε διευθύντρια του Ημερήσιου Σχολείου της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Κορώνα.
Η κ. Λυδάκη υπήρξε οραματιστής της προόδου που συντελέστηκε στο σχολείο της Μεταμορφώσεως μέχρι και τα μέσα της περασμένης δεκαετίας και της απομάκρυνσής της από τη διεύθυνση. Το εν λόγω σχολείο μετά την απομάκρυνσή της έπνεε τα λοίσθια και προ τριών περίπου ετών μπήκε και το λουκέτο.
Ο εκλιπών υπήρξε υποστηρικτής του σχολείου της Μεταμορφώσεως και συμμετείχε πάντα στις εκδηλώσεις του σχολείου.
Ο θανατός του καταλυπεί την σύζυγό του Ελένη, τα παιδιά Νικόλαο και Αλίκη Λυδάκη, Κωνσταντίνο και Τζίνα Λυδάκη, Μαρία και Δημήτριο Ντουρανάκη, τα εγγόνια Μιχαήλ και Νικόλ Λυδάκη, Κατερίνα και Αιμιλία Λυδάκη. Αντώνιο, Εμμανουήλ, Βασιλική και Νικόλαο Ντουρανάκη, τα αδέλφια Κωνσταντίνο Λυδάκη, Σταύρο και Γαρυφαλλιά Παναγάκου, Μιχαήλ Λυδάκη και την κουνιάδα Ντολόρες Λυδάκη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available