Η Ομογένεια θα παρελάσει με υπερηφάνεια στη Φιλαδέλφεια

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. «Ο Θεός αγαπά την Ελλάδα και ο ήλιος της την Κυριακή θα λάμψει στη Φιλαδέλφεια, θα σκορπίσει τα σύννεφα και θα διαψεύσει τους μετεωρολόγους», επεσήμανε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας με τον «Εθνικό Κήρυκα» ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρελάσεως της Φιλαδέλφειας Στάθης Καραντώνης. Η παρέλαση της Φιλαδέλφειας θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή το μεσημέρι στην καρδιά της Φιλαδέλφειας

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. «Ο Θεός αγαπά την Ελλάδα και ο ήλιος της την Κυριακή θα λάμψει στη Φιλαδέλφεια, θα σκορπίσει τα σύννεφα και θα διαψεύσει τους μετεωρολόγους», επεσήμανε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας με τον «Εθνικό Κήρυκα» ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρελάσεως της Φιλαδέλφειας Στάθης Καραντώνης.
Η παρέλαση της Φιλαδέλφειας θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή το μεσημέρι στην καρδιά της Φιλαδέλφειας και αναμένεται να παρελάσουν περισσότεροι σύλλογοι και κοινότητες. Η παρέλαση θα ξεκινήσει από τη συμβολή της 16ης Οδού με τη Λεωφόρο Μπεν Φράνκλιν και θα καταλήξει στον χώρο μπροστά από το Μουσείο Τέχνης της Φιλαδέλφειας.
Το πρωί της Κυριακής, θα τελεστεί στον Καθεδρικό Ναό της Φιλαδέλφειας η Θεία Λειτουργία και η Δοξολογία προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Νέας Ιερσέης κ. Ευαγγέλου και αμέσως μετά θα παρατεθεί δεξίωση στην κοινοτική αίθουσα.
Σήμερα Σάββατο, το πρωί, οι εθελοντές θα σημαιοστολίσουν τη Λεωφόρο και την εξέδρα των επισήμων, ενώ ο κ. Καραντώνης και τα άλλα στελέχη της Επιτροπής Παρελάσεως θα συναντηθούν με τους εκπροσώπους του Δήμου και της Αστυνομίας για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την ασφάλεια και τα άλλα παρεμφερή θέματα.
Το βράδυ θα παρατεθεί το επίσημο δείπνο στο εστιατόριο «La Veranda», στο πλαίσιο του οποίου θα τιμηθούν δραστήρια στελέχη της Ομογένειας. Η Ομοσπονδία θα προσφέρει στον Μητροπολίτη Νέα Ιερσέης κ. Ευάγγελο και στην πρόεδρο της Φιλοπτώχου της Μητροπόλεως, Ανν Μάικλ, επιταγή αξίας $42.000 για την ενίσχυση του Ταμείου για τον τυφώνα «Σάντι» και χίλια δολάρια για την ενίσχυση του Ταμείου Κυπριοπαίδων.
Τελετάρχης της Παρελάσεως όπως έγραψε ο «Εθνικός Κήρυκας» είναι ο Θεόδωρος Σπυρόπουλος, συντονιστής του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού για τις ΗΠΑ και επίτιμοι τελετάρχες η γενική πρόξενος της Κύπρου στη Νέα Υόρκη, Κούλα Σοφιανού, και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Temple University Health System, Τζον Καστάνης.
Αμέσως μετά την παρέλαση θα πραγματοποιηθεί η γιορτή στον Αγιο Δημήτριο στο Απερ Ντάρμπι Πενσιλβάνιας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available