Η Χρυσή Αυγή απαντά σε δημοσίευμα

NEA YΟΡΚΗ. («ΑΜΠΕ»). Η Χρυσή Αυγή είναι ήδη στην Αυστραλία. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της αυστραλιανής ημερήσιας εφημερίδας «The Age», επικαλούμενο e-mail που έλαβε από εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, χωρίς πάντως να το υπογράφει επωνύμως. Σύμφωνα με το email, η Χρυσή Αυγή δεν ενδιαφέρεται για την αυστραλιανή πολιτική «που είναι δικτατορία» και κατηγορεί τους εκπροσώπους της Ομογένειας και τα ομογενειακά Μέσα Ενημέρωσης για «ψευδολογίες».

NEA YΟΡΚΗ. («ΑΜΠΕ»). Η Χρυσή Αυγή είναι ήδη στην Αυστραλία. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της αυστραλιανής ημερήσιας εφημερίδας «The Age», επικαλούμενο e-mail που έλαβε από εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, χωρίς πάντως να το υπογράφει επωνύμως.
Σύμφωνα με το email, η Χρυσή Αυγή δεν ενδιαφέρεται για την αυστραλιανή πολιτική «που είναι δικτατορία» και κατηγορεί τους εκπροσώπους της Ομογένειας και τα ομογενειακά Μέσα Ενημέρωσης για «ψευδολογίες».
«Οι βουλευτές μας διαθέτουν τον μισθό τους για να τρώνε οι φτωχοί Ελληνες και πάνε με τη δημόσια συγκοινωνία στη Βουλή. Δεν είμαστε εναντίον των μεταναστών, αλλά εναντίον των παράνομων μεταναστών», αναφέρει, μεταξύ άλλων, το email. Υποστηρίζει, ακόμα, πως το έμβλημα του κόμματος είναι ο Μαίανδρος και δεν έχει καμιά σχέση με τον ναζισμό. «Το ίδιο έμβλημα χρησιμοποιεί και ο οίκος μόδας Versace. Είναι καθαρά ελληνικό σύμβολο». Οσον αφορά τον χαιρετισμό, τονίζει πως αυτός είναι προς τιμή του Ιωάννη Μεταξά που «αν και δικτάτορας και φασίστας πολέμησε το ναζισμό».
«Ο Νίκος Κότσιρας (ομογενής υπουργός Πολυπολιτισμού) όπως και άλλοι παράγοντες τιμούν μια μέρα τον χρόνο το ‘Όχι’ του Μεταξά, αλλά διαμαρτύρονται που εμείς τον τιμούμε κάθε μέρα», σημειώνεται στο email. Επιπλέον, εκφράζεται η διαμαρτυρία της Χρυσής Αυγής που είναι «καλοδεχούμενοι στην Αυστραλία οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ που έκλεψαν δισεκατομμύρια δολάρια και καταδίκασαν στην πείνα εκατομμύρια Έλληνες, αλλά όχι και οι έντιμοι πατριώτες βουλευτές της Χρυσής Αυγής» και προστίθεται:
«Και εφόσον το Ισραήλ είναι μόνο για Εβραίους, γιατί και η Ελλάδα να μην είναι μόνο για Ελληνες;».
Η αυστραλιανή εφημερίδα, που αναφέρει πως η Χρυσή Αυγή αρνείται το Ολοκαύτωμα και μέλη της κατηγορούνται για βίαιες επιθέσεις εναντίον ξένων στην Ελλάδα, δημοσιεύει πως «μόνον το 75% των κατοίκων του Ισραήλ, είναι Εβραίοι».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available