«Να κατοχυρωθεί η ψήφος των ομογενών»

ΑΘΗΝΑ. (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα - «ΑΜΠΕ»). Δημιουργία ξεχωριστών εκλογικών περιφερειών στην αλλοδαπή υποστήριξε πως θα έβλεπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Μιλώντας στην ελληνική εφημερίδα του Σίδνεϊ «Ελλήνων Λόγος», ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισήμανε πως θα πρέπει να κατοχυρωθεί η ψήφος των ομογενών στις ελληνικές εθνικές εκλογές με τρόπο που να

ΑΘΗΝΑ. (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα – «ΑΜΠΕ»). Δημιουργία ξεχωριστών εκλογικών περιφερειών στην αλλοδαπή υποστήριξε πως θα έβλεπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Μιλώντας στην ελληνική εφημερίδα του Σίδνεϊ «Ελλήνων Λόγος», ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισήμανε πως θα πρέπει να κατοχυρωθεί η ψήφος των ομογενών στις ελληνικές εθνικές εκλογές με τρόπο που να διασφαλίζει την ανόθευτη αποτύπωση των πολιτικών συσχετισμών στην Ελλάδα.
Συμπληρώνει πως «σε μια τέτοια κατεύθυνση, θα βλέπαμε τη δημιουργία ξεχωριστών εκλογικών περιφερειών στην αλλοδαπή, όπου θα διασφαλίζεται η ισότιμη πολιτική παρέμβαση όλων των κομμάτων».
Αναφερόμενος στα μνημόνια, τονίζει ότι «για να μπορέσει η Ελλάδα να απαλλαγεί από τη θηλιά των Μνημονίων και να βαδίσει έναν νέο δρόμο, χρειάζεται τη στήριξη και τη συμπαράσταση της Ομογένειας».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available