-3Χ3 για τον Παναθηναϊκό – ΠΑΕ: Αμεσα πληρωμές

Φωτογραφία: Ευρωκίνηση.

Νέες «καμπάνες» για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έκανε δεκτές τις αιτήσεις των Σεμπαστιάν Λέτο, Τοτσέ και Μικαέλ Εσιέν και επέβαλε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στους «πράσινους» για κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις, ήτοι εννέα βαθμών στο σύνολο.

Να τονίσουμε πως το χρέος της ΠΑΕ στον Λέτο είναι της τάξης των 50.075 ευρώ, αφού έχει δώσει ένα μέρος της οφειλής. Οι περίπου 50.000 ευρώ θα πρέπει να εξοφληθούν εντός τριών εργάσιμων ημερών. Η ίδια προθεσμία ισχύει και για την πλήρη εξόφληση των Τοτσέ και Εσιέν. Στον Ισπανό επιθετικό ο Παναθηναϊκός οφείλει ένα ποσό κοντά στις… 19.000 ευρώ και στον Μίκαελ Εσιέν μία δόση κοντά στις 50.000 ευρώ. Δηλαδή με, περίπου, 120.000 ευρώ η ΠΑΕ γλιτώνει το -12.

Αμέσως μετά την γνωστοποίηση της ποινής φίλαθλοι του Παναθηναϊκού κατευθύνθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ για να διαμαρτυρηθούν στον Βασίλη Κωνσταντίνου και σε όποιον… έβρισκαν εκεί. Τελικά ήταν ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» με τον οποίο μίλησαν και τους είπε πως η «πράσινη» ΠΑΕ θα πληρώσει άμεσα τα χρήματα στους τρεις πρώην παίκτες της ομάδας, έτσι ώστε να της επιστραφούν οι βαθμοί. Μάλιστα λίγα λεπτά αργότερα βγήκε και σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώθηκε για τις αποφάσεις του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για τις οφειλές που αντιστοιχούν σε δόσεις βάση των διακανονισμών που έχουν γίνει με Λέτο και Εσιέν και εξόφληση του Τοτσέ. Αμεσα προχωρά σε εξόφληση των δόσεων τους προκειμένου να γίνει άρση της ποινής».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available