30 δευτερόλεπτα κράτησε η απολογία της Μισέλ Τροκόνη για την υπόθεση Ντούλου

Η Michelle C. Troconis με τον δικηγόρο της Andrew Bowman (Tyler Sizemore/Hearst Connecticut Media via AP, Pool)

ΝΙΟΥ ΚΑΝΑΑΝ. ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ. Η Μισέλ Τροκόνη (Michelle Troconis) εμφανίστηκε για πολύ λίγο στο δικαστήριο το πρωί της Δευτέρας για τις κατηγορίες που την βαρύνουν σχετικά με την εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλου (Jennifer Dulos), αναφέρει η εφημερίδα «Stamford Advocate».

Η ακροαματική διαδικασία διήρκεσε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα και η επόμενη συνεδρίαση έχει οριστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου.

Οι απολογίες της Τροκόνη ήταν πάντα σύντομες. Οταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο τον περασμένο μήνα, η ακροαματική διαδικασία διήρκεσε 90 δευτερόλεπτα και επικεντρώθηκε σε ζητήματα που αφορούν τη συσκευή παρακολούθησης που έπρεπε να έχει πάνω της, όταν της επετράπη να φύγει από την πολιτεία.

Ο δικαστής είχε δώσει άδεια στην Τροκόνη να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη από τις 30 Ιουνίου έως τις 17 Ιουλίου, αλλά αναγκάστηκε να επιστρέψει στο Κονέκτικατ μόλις μια μέρα μετά, επειδή η συσκευή εντοπισμού «GPS» είχε αδύναμο σήμα, δήλωσε ο δικηγόρος της.

Η Τροκόνη συναντήθηκε με ερευνητές τουλάχιστον δύο φορές από τότε που αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 500.000 δολαρίων. Μια από αυτές τις φορές εθεάθη να οδηγεί τους ερευνητές σε μια δασώδη περιοχή πίσω από το σπίτι όπου έμενε με τον Φώτη Ντούλο στο Φάρμινγκτον.

Οταν ο Φώτης Ντούλος εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο δικαστήριο στις 9 Αυγούστου, ο πολιτειακός εισαγγελέας Ρίτσαρντ Κολανιέλο αποκάλυψε ότι η Τροκόνη ουδέποτε έκανε το τεστ πολυγραφίας, απορρίπτοντας τον ισχυρισμό του δικηγόρου του Ντούλου, Νορμ Πάτις, ότι είχε περάσει επιτυχώς τις δοκιμασίες στον ανιχνευτή ψεύδους.

Ο Πάτις, ισχυρίστηκε ότι πρέπει να απαλειφθούν οι κατηγορίες εναντίον της Τροκόνη και ότι μπορεί να παράσχει άλλοθι για την πελάτισσά του.

Δήλωσε επίσης, ότι η Εισαγγελία του έδωσε ένα βίντεο στο οποίο η Τροκόνη φαίνεται να ψωνίζει σε αγορά του Φάρμινγκτον το πρωί που η Τζένιφερ Ντούλου εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με τα βίντεο απ’ όπου προκύπτουν οι κατηγορίες, ο Ντούλος «συνελήφθη» από κάμερες ασφαλείας τη νύχτα που εξαφανίστηκαν τα ίχνη της Τζένιφερ, να πετά σακούλες με σκουπίδια και αντικείμενα τα οποία φαίνεται να ήταν ματωμένα. Το ίδιο και η Τροκόνη. Οι Αρχές αναφέρουν ότι και η ίδια «πιάστηκε» στις κάμερες ασφαλείας να βγαίνει από τη θέση του συνοδηγού ενός Ford και να τοποθετεί κάτι στο έδαφος ή να παίρνει κάποιο αντικείμενο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available