5άρα η Λέρος στον ελληνικό «εμφύλιο»

Τάκης Ρίζος και Γιάννης Τσάπος, το κορυφαίο προπονητικό δίδυμο του Λονγκ Αϊλαντ Λιγκ, οδηγεί με ήθος την Λέρο στις επιτυχίες. Φωτογραφία: Λέρος ΝΥ

Οταν ο Τάκης Ρίζος λέει «στα παιχνίδια που είμαστε πλήρεις δεν παιζόμαστε» ξέρει τι λέει. Ετσι στον «εμφύλιο» με τον Αστέρα GCC για την 2η κατηγορία του Λονγκ Αϊλαντ Λιγκ, η Λέρος έφτασε εύκολα στο 5-2. Πολύ ωραίο παιχνίδι, δυνατό αλλά όχι αντιαθλητικό με την Λέρο να έχει όλη την ομάδα στη διάθεσή της και να πιάνει υψηλό στάνταρ στην απόδοσή της. Στην αρχή υπήρχε μία πίεση από τους περσινούς πρωταθλητές αλλά όταν βρέθηκαν οι παίκτες των Ρίζου και Τσάπου όλα πήραν τον δρόμο τους. Τα γκολ των «γαλάζιων» πέτυχαν οι Julian Escobar (2), Leandro Sarmiento (2), Danny Munar, ενώ ιδιαίτερη μνεία πρέπει να αποδώσουμε στους δύο προπονητές – «κλειδιά» της φετινής Λέρου. Ο Γιάννης Τσάπος αποτελεί την ήρεμη δύναμη και τον άνθρωπο που ξέρει τα μυστικά της μετάδοσης των οδηγιών στους παίκτες και ο «Κατσικάς» -κατά κόσμον Σέργιος Βασιλόπουλος- που αποτελεί την «ψυχή» της ομάδας.
«Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά της Λέρου και τους δύο προπονητές μας, τον Γιάννη και τον Σέργιο, που μας βοήθησαν και μας βοηθούν συνέχεια, αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή, τον κ. Μακρινό για την ομάδα που έχει φτιάξει και στον Αστέρα που βοήθησε να γίνει ένα πολύ ωραίο και ήρεμο παιχνίδι», είπε μετά το ματς ο έμπειρος προπονητής της Λέρου, Τάκης Ρίζος.

Η Λέρος ξεκίνησε το παιχνίδι με: Sebastian Ochoa, Βασίλης Ρίζος, Bryant Gongora, Aldair Bernales, Alan Acevedo, Γιάννης Κουτσουνάδης, Στέργιος Κουτσουνάδης, Bianco Silva, Algor Gervais, Julian Escobar, Dorie James.
Στη διάθεση του Τάκη Ρίζου και του Γιάννη Τσάπου ήταν και οι:
Carlos Mata, Kelvin Woo, Kevin Mullarkey, Alexis Escobar, Danny Munar, Leandro Sarmiento.

Βαθμολογία ομίλου Δύσης: BW Gottschee 15, Λέρος 10, PDB Irish Rovers 9, Real New York FC 4, College Point Flames 3, Αστέρας GCC 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available