Επιχείρησε να ανταλλάξει την τρίμηνη κόρη του

ΒΟΣΤΩΝΗ Ο 24χρονος Μάθιου Μπρέις συνελήφθη με την κατηγορία ότι επιχείρησε να ανταλλάξει το τριών μηνών κοριτσάκι του με «δύο 40» σύμφωνα με την Αστυνομία της πόλης Τσίκοπι της Μασαχουσέτης. Ο Μπρέις πλησίασε έναν μηχανικό αυτοκινήτων και του πρόσφερε το νήπιο κοριτσάκι του σε αντάλλαγμα έκφραση η οποία ερμηνεύεται από τους αστυνομι

ΒΟΣΤΩΝΗ Ο 24χρονος Μάθιου Μπρέις συνελήφθη με την κατηγορία ότι επιχείρησε να ανταλλάξει το τριών μηνών κοριτσάκι του με «δύο 40» σύμφωνα με την Αστυνομία της πόλης Τσίκοπι της Μασαχουσέτης.
Ο Μπρέις πλησίασε έναν μηχανικό αυτοκινήτων και του πρόσφερε το νήπιο κοριτσάκι του σε αντάλλαγμα *lt;δύο 40*gt; έκφραση η οποία ερμηνεύεται από τους αστυνομικούς είτε για την αγορά μπύρας, είτε κοκαΐνης.
Ο Μπρέις συνελήφθη και έχει αποσταλεί στο Ιατρικό Κέντρο «Baystate» για εξέταση και αξιολόγηση, ενώ το κοριτσάκι του το ανέλαβε η Υπηρεσία Παιδιών και Οικογενειών, είπε ο αρχηγός της Αστυνομίας του Τσίκοπι Τζον Φεράρο. Ο Μπρέις αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο αύριο Παρασκευή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available