Ο μεγάλος ηγέτης

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Αγαθονήσι, Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019. (EUROKINISSI/ Γ.Τ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ ANDREA BONETTI)

Ωραίο το κόλπο του Αλέξη. Πήρε το ελικόπτερο και πήγε στο Αγαθονήσι (λίγοι κάτοικοι, ελεγχόμενο περιβάλλον) και άφησε τους υπόλοιπους να πηγαίνουν στις παρελάσεις στη Μακεδονία για να τα… ακούνε στερεοφωνικά.

Ο μεγάλος ηγέτης άλλωστε εκεί φαίνεται στα… εύκολα. Εντάξει, δεν περίμενα να τον δω στην Αθήνα, ούτε στην Θεσσαλονίκη, αλλά σε μια Λάρισα (εκεί που δεν πήγε ο φίλος του ο Παππάς για… προσωπικούς λόγους) περίμενα να τον δω.

• Ζάεφ

«Φίλοι Ελληνες, χαρούμενη Ημέρα Ανεξαρτησίας! Οι διμερείς σχέσεις πέρυσι σηματοδότησαν μια ιστορική στροφή προς μια θετική κατεύθυνση σε όλους τους τομείς και είμαι πεπεισμένος ότι κατά την περίοδο που έχουμε μπροστά μας θα επιτύχουμε όλους τους κοινούς στόχους μας», έγραψε στον λογαριασμό του στο τουίτερ ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ. Τέτοιο δώρο του κάναμε και μάλιστα από το πουθενά. Να μην μας πει και έναν καλό λόγο; Αλίμονο. Και εμείς το ίδιο θα κάναμε στη θέση του.

• Σε φόρμα ο πρέσβης

Στον 42ο Ποδηλατικό Γύρο «Θυσίας», που διοργανώνει ο Ποδηλατικός Ομιλος Πατρών, πήρε μέρος χθες ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετείχε, αλλά η δεύτερη – το είχε κάνει και πέρυσι.

Μάλιστα ο πρέσβης, χρησιμοποιώντας το προσφιλές του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το τουίτερ, ανέβασε φωτογραφίες γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ωραία μέρα για αγώνα ποδηλάτου».
Να του ευχηθούμε και στον ποδηλατικό γύρο της Γαλλίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available