Σούπερ έκπληξη από τον ΑΠΟΠslash Κινύρα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα). Ο ΑΠΟΠslash Κινύρας έκανε τη μεγαλύτερη, μέχρι στιγμής, έκπληξη στο πρωτάθλημα υποχρεώνοντας την Ομόνοια στην πρώτη της ήττα και μάλιστα μέσα στο ΓΣΠ με 1-0. Το τέρμα το Γκόρα Ταλ με κεφαλιά στο 7ο μόλις λεπτό αποδείχθηκε τελικά χρυσό καθώς η ομάδα της Πέγειας το κράτησε μέχρι το τέλος με παλικαρίσια εμφάνιση. Αντί

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα). Ο ΑΠΟΠslash Κινύρας έκανε τη μεγαλύτερη, μέχρι στιγμής, έκπληξη στο πρωτάθλημα υποχρεώνοντας την Ομόνοια στην πρώτη της ήττα και μάλιστα μέσα στο ΓΣΠ με 1-0. Το τέρμα το Γκόρα Ταλ με κεφαλιά στο 7ο μόλις λεπτό αποδείχθηκε τελικά χρυσό καθώς η ομάδα της Πέγειας το κράτησε μέχρι το τέλος με παλικαρίσια εμφάνιση.
Αντίθετα, οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν νωθροί και υποτονικοί, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν από τη σωστή τακτική των φιλοξενούμενων. Ενδεικτικό της κακής εμφάνισης της Ομόνοιας είναι και οι ελάχιστες φορές που απείλησε την αντίπαλη εστία. Η ομάδα του «τριφυλλιού» ναι μεν είχε κατοχή της μπάλας, πλην όμως δεν μπόρεσε να φτιάξει ευκαιρίες, καθώς έλειπε το καθαρό μυαλό και η αυτοσυγκέντρωση από τους παίκτες της.
Μετά το τέρμα ο ΑΠΟΠslash Κινύρας είχε δύο καλές φάσεις, όμως ο Γιωργαλλίδης απέκρουσε τα σουτ των Λιρί (9’) και Παύλου (10’), ενώ η Ομόνοια απείλησε στο 43’, όμως ο Φρασκαρέλι απέκρουσε την μπάλα στην κεφαλιά του Κωνσταντίνου.
Στην επανάληψη, ο Τάκης Λεμονής πέρασε στον αγώνα τον Ρενχίφο και στη συνέχεια τον Μακρίδη, σε μια προσπάθεια να δώσει επιθετική ώθηση στην ομάδα του. Η Ομόνοια πίεσε όμως δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Φρασκαρέλι, ενώ στο 85’ ο Ταλ απείλησε με δεύτερο γκολ όμως ο Γιωργαλλίδης απέκρουσε την μπάλα σε κόρνερ στην κεφαλιά του.
Ο Παύλου, που πήγε να εκτελέσει το κόρνερ, δέχθηκε αντικείμενο στο κεφάλι και το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά. Ο διαιτητής Δημητρίου έδειξε έξι λεπτά καθυστερήσεις, με την ομάδα της Πέγειας να πανηγυρίζει έξαλλα την επιτυχία της.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Γιωργαλλίδης, Μπουθόν, Εσπασαντίν (62’ Μακρίδης), Σπούγκιν, Ρουέδα, Κασέκε (35’ Αλωνεύτης), Εφραίμ, Λούα Λούα (46’ Ρενχίφο), Λεάντρο, Κωνσταντίνου.
ΑΠΟΠslash Κινύρας: Φρασκαρέλι, Λούκμαν, Κολί, Ντε Κάστρο, Ταλ, Μπερβίλ, Φαν Ντέσελ (77’ Ανιουέτα), Παύλου, Σαμάρας (82’ Μάρκες), Λιρί, Αλέκου (55’ Μαντού).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available