Συμβιβάστηκαν Eνωση και ΑΕΛ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα). Eνωση και ΑΕΛ έμειναν στην ισοπαλία 1-1 στο «Τάσος Μάρκου», σε αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Παραλιμνίου είναι πλέον η μόνη αήττητη στο πρωτάθλημα, με τον Ντε Βουλφ να σώζει την παρτίδα πέντε λεπτά πριν το τέλος. Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες από πλευράς ποιότητας, κ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα). Eνωση και ΑΕΛ έμειναν στην ισοπαλία 1-1 στο «Τάσος Μάρκου», σε αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Παραλιμνίου είναι πλέον η μόνη αήττητη στο πρωτάθλημα, με τον Ντε Βουλφ να σώζει την παρτίδα πέντε λεπτά πριν το τέλος.
Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες από πλευράς ποιότητας, καθώς αμφότεροι οι αντίπαλοι δεν ξέφυγαν από τη μετριότητα και δεν δημιούργησαν καλές φάσεις, ενώ κάποιες ευκαιρίες προήλθαν από μακρινά σουτ.
Στην επανάληψη το παιχνίδι έγινε πολύ πιο ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να ανεβάζουν ρυθμούς και να επιζητούν το τέρμα. Αυτό το κατάφερε η ΑΕΛ με κεφαλιά του Φρέντι (72’), όμως οι «βυσσινί» έσωσαν την παρτίδα με κεφαλιά του Ντε Βουλφ στο 85’.
ΕΝΩΣΗ: Μιλοζέφσκι, Μέρτακκας, Σπύρου, Φασότ, Μαρκόφσκι, Ντε Βουλφ, Φαρία, Κριβοκάπιτς (89’ Γούμενο), Ντα Σίλβα (62’ Πέτσιτς), Ταρουμπόα (70’ Μπέρτσιλ), Τόρναουτ.
ΑΕΛ: Τσοντοφάλσκι, Ουόν, Πάρπας, Τζούνιορ, Ζόνεφελντ, Κέρκεζ, Βάργκας (70’ Ζε Βιτόρ), Νικολάου, Γαρπόζης (62’ Ρόκε), Μάσιαρικ (76’ Γκονζάλεζ), Φρέντι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available