Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας φαρμάκων – μαϊμού

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα). Μεγάλο κύκλωμα εμπορίας φαρμάκων μαϊμού, με τζίρο εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ το οποίο δρούσε σε χώρες της Ευρώπης και φαίνεται να είχε πλοκάμια και στην Κύπρο, εξάρθρωσε η Αστυνομία. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός, επιβεβαιώνοντας σχετική πληροφορία που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός «Mega» δήλωσε ότι στο πλαίσιο ικανοποίησης δικαστικού αιτήματος από άλλη ευρωπαϊκή χώρα, η κυπριακή Αστυνομία διενήργησε επιχείρηση σε σχέση με υπόθεση διακίνησης φαρμάκων.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα). Μεγάλο κύκλωμα εμπορίας φαρμάκων μαϊμού, με τζίρο εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ το οποίο δρούσε σε χώρες της Ευρώπης και φαίνεται να είχε πλοκάμια και στην Κύπρο, εξάρθρωσε η Αστυνομία.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός, επιβεβαιώνοντας σχετική πληροφορία που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός «Mega» δήλωσε ότι στο πλαίσιο ικανοποίησης δικαστικού αιτήματος από άλλη ευρωπαϊκή χώρα, η κυπριακή Αστυνομία διενήργησε επιχείρηση σε σχέση με υπόθεση διακίνησης φαρμάκων.

Ο κ. Κατσουνωτός διευκρίνισε ότι παρόμοιες επιχειρήσεις έγιναν ταυτόχρονα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Διαβεβαίωσε επίσης ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας καθώς δεν έχουν κυκλοφορήσει στην Κύπρο φάρμακα που προκαλούν παρενέργειες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για φάρμακα που υποτίθεται ότι στρέφονται κατά του καρκίνου και πωλούνταν ιδιαίτερα ακριβά σε τιμές που έφθαναν τα 1.400 ευρώ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ερευνήθηκαν σπίτια, γραφεία και αποθήκες στην Κύπρο και βρέθηκαν σημαντικά έγγραφα που θα βοηθήσουν στην πλήρη εξάρθρωση του πανευρωπαϊκού κυκλώματος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 characters available