x
 

Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Βιάστηκαν πολύ όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απόντα

17 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΘΗΝΑ. Το μαζικό «παρών» των χιλιάδων μελών του ΣΥΡΙΖΑ που προσέρχονται στις κάλπες δείχνει ότι βιάστηκαν πολύ όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απόντα, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, σε δήλωση του μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματός του, στο εκλογικό κέντρο στο 1ο Πειραματικό Λύκειο Αθήνας, στην Πλάκα.

«Σήμερα μιλάει η βάση του ΣΥΡΙΖΑ, μιλάνε τα χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που προσέρχονται μαζικά στις κάπες. Το δικό τους “παρών” μαζί και το δικό μου, ως ένας από τους χιλιάδες που προσέρχονται στις κάλπες, το δικό τους μαζικό “παρών” λοιπόν δείχνει ότι βιάστηκαν πολύ όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απόντα. Θα είμαστε εδώ».

Εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023. Ψηφοφορία από τον τεως πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα σε εκλογικό κέντρο της Αθήνας.
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
Εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023. Ψηφοφορία από τον τεως πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα σε εκλογικό κέντρο της Αθήνας.
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΘΗΝΑ. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέστη στην κηδεία της Άντζελας-Μόιρας και του Φιλίπ-Αντώνη Μανδαλιού, οι οποίοι συμμετείχαν στην ελληνική ανθρωπιστική αποστολή στη Λιβύη και έχασαν τη ζωή τους, μαζί με άλλα τρία μέλη της, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, σε δυστύχημα.

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Αντίλογος

Παρενέβη, διαβάζω, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, για να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο δημόσιος υπάλληλος που συνελήφθη για εμπλοκή του στην υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια.

Εκδηλώσεις

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Μέσα σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου η τελετή αποφοίτησης της 8ης τάξης του Ημερήσιου Ελληνικού Σχολείου “Αργύριος Φάντης” στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μπρούκλιν.

Πολιτισμός

Η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας Μαρίνα Πλούμπη, μας χάρισε φέτος ένα παιδικό βιβλίο ξεχωριστό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

ΒΙΝΤΕΟ