GR US

Αφθονα γέλια στο «Δεν Πληρώνω! Δεν Πληρώνω»

Εθνικός Κήρυξ Archive

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η παράσταση «Δεν Πληρώνω! Δεν Πληρώνω» του Νομπελίστα θεατρικού συγγραφέα Ντάριο Φο, συνεχίζει την πετυχημένη πορεία της κάθε Παρασκευή και Σαββατοκύριακο στο Πολιτιστικό Κέντρο της Αρχιεπισκοπής στην Αστόρια. Η θεατρική ομάδα της Νέας Υόρκης «Εκλείψεις» εξακολουθεί να προσελκύει το κοινό στην παράσταση αυτή που γνώρισε μεγάλη επιτυχία και στο παρελθόν. Ο «Ε.Κ.» έχει ήδη γράψει για την παράσταση στο φύλλο του της 23ης Οκτωβρίου. Το Σάββατο το βράδυ έγινε άλλη μια επιτυχημένη παράσταση και ο κόσμος προσήλθε μια και πλησιάζει η ημέρα που θα τελειώσουν οι παραστάσεις, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου.

DEN-PLIRONO-12243342_10207937723223338_908451343334381504_n Το κοινό στην παράσταση του Σαββάτου ήταν τυχερό όπως και όλοι όσοι την παρακολούθησαν μέχρι τώρα γιατί τους χαρίζει άφθονο γέλιο και ένα δίωρο ξενοιασιάς από την καθημερινότητα και τα προβλήματά της. Ο κόσμος ήταν ενθουσιασμένος από την ερμηνεία των ηθοποιών που απέδωσαν τους ρόλους τους άψογα υπό την καθοδήγηση της κ. Ιωάννας Κατσαρού και του Χρήστου Αλεξανδρίδη και με τον αριθμό παραστάσεων που έχουν ολοκληρώσει έχουν βρει το κλειδί της άμεσης επικοινωνίας με το κοινό και της επιτυχίας κρίνοντας από τα άφθονα γέλια. Η ζωντάνια τους στη σκηνή, οι κινήσεις τους και οι ατάκες τους προκαλούσαν ξεκαρδιστικά γέλια που απολάμβαναν οι θεατές και συμμετείχαν ενεργά επαναλαμβάνοντας μαζί με τους ηθοποιούς ή ακόμα και σχολιάζοντας τις έξυπνες ατάκες και χειροκροτώντας τις σπαρταριστές σκηνές. Οι ηθοποιοί Αλεξάνδρα Σκένδρου, Ελενα Παλούμπη, Διόδωρος Παγούδης, Δημήτρης Μπονάρος, Αλέξανδρος Αμμοχωστιανός, Ρομπέρτο Κλιγκόπουλος με τη σειρά που εμφανίζονται στο έργο, πραγματικά δίνουν τη ψυχή τους, και εκφράζουν το ταλέντο τους στη σκηνή και αυτό το νιώθει ο κόσμος και ανταποκρίνεται με το εγκάρδιο γέλιο και το ζεστό χειροκρότημα.

DEN-PLIRONO-12250174_10207937706702925_1684896871842059479_n Ελπίζουμε να έχουν περισσότεροι ομογενείς την ευκαιρία και να προλάβουν να απολαύσουν αυτή την αστεία και έξυπνη θεατρική φαρσοκωμωδία που εξελίσσεται στην Ελλάδα της κρίσης. Η υπόθεση αφορά δυο γυναίκες εργαζομένων που αποφασίζουν να μην πληρώνουν τις αυξημένες τιμές των προϊόντων εξακολουθώντας να αγοράζουν σύμφωνα με τις παλιές τιμές. Επεμβαίνει η Αστυνομία και η ιστορία εξελίσσεται σε χάος. Οι γυναίκες αρνούνται να πληρώσουν και αρπάζουν πακέτα με τρόφιμα, κονσέρβες κι ό,τι άλλο βρίσκουν. Αλλες πάλι φτάνουν σε σημείο να τα κρύβουν κάτω από το φόρεμά τους παριστάνοντας τις έγκυες. Αρχίζει ένας κύκλος απίθανων παρεξηγήσεων και ιλαροτραγικών επεισοδίων με αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν και οι άντρες και να δημιουργηθεί...κάτι που θα μάθετε όταν πάτε και απολαύσετε την παράσταση το τελευταίο τριήμερο του μήνα. Οσοι πιστοί προσέλθετε και καλή σας διασκέδαση.