GR US

Οι ελληνικές εταιρείες που συμμετέχουν στη Fancy Food Show της Νέας Υόρκης

Εθνικός Κήρυξ

Φωτογραφία: «Εθνικός Κήρυξ» - Κώστας Μπέη.

Επιτέλους έφτασε. Η Διεθνής Εκθεση Fancy Food Show ανοίγει τις πύλες της και δεκάδες ελληνικές εταιρείας μέσα από τα περίπτερά τους θα προβάλλουν τα προϊόντα τους και κατ’ επέκταση την Ελλάδα.

Οι ελληνικές και ομογενειακές εταιρείες δίνουν δυναμικό παρών και θα παρουσιάσουν ένα πολύ δυνατό δίκτυο με ελληνικά προϊόντα που προέρχονται από την ελληνική γη.

Μάλιστα υπάρχουν πολλές εταιρείες με πολυετή πείρα στο χώρο αλλά και στην συγκεκριμένη Εκθεση με πολλές και δυνατές εξαγωγές που εμπλουτίζουν το πελατολόγιό τους μέσα από την Εκθεση.

Ολες οι εταιρείες είναι αξιόλογοι «παίκτες» στον χώρο που δίνουν τη «μάχη» τους αφενός για την επιβίωσή τους και αφετέρου για να δυναμώσουν τις ελληνικές εξαγωγής από προϊόντα της μητέρας γης.

Τέλος, όλες οι εταιρίες που εκθέτουν τα προϊόντα τους περιμένουν όλους τους ομογενείς να βρεθούν κοντά τους για να δουν την παρουσίασή του και να μυρίσουν Ελλάδα.

AGREXPO S.A

- Hall3b, Booth 1428

H Agrexpo ασχολείται με τα αγροτικά προϊόντα έχοντας ως έδρα την Καλαμάτα με έτος ίδρυσης το 1999 και αποτελεί συνέχεια αντίστοιχης επιχείρησης της οικογένειας Γκούμα που δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1962.

Τα προϊόντα που εξάγουν, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό, συσκευάζονται και τυποποιούνται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις τους που βρίσκονται στην Καλαμάτα. Κυριότερες χώρες εξαγωγής των προϊόντων είναι οι Η.Π.Α, Καναδάς, Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία, Ουγγαρία, Τσεχία, Πολωνία, Σλοβενία, Σλοβακία και Αίγυπτος.

AGRINO – EV GE PISTIOLAS SA

- Hall3b, Booth 1520

Η AGRINO - EV.GE. PISTIOLAS S.A. είναι η κορυφαία Εταιρεία στην παραγωγή και πώληση ρυζιού και οσπρίων στην Ελλάδα. Ο στόχος της είναι η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας που καλύπτουν τις απαιτήσεις των καταναλωτών. Η Εταιρεία φροντίζει να επενδύει συνεχώς στη βελτίωση των προϊόντων της, καθώς και στην δημιουργία καινούριων. Πάνω απ’ όλα όμως επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρείας, των οποίων η γνώμη έχει αποδειχτεί ως το κλειδί της επιτυχίας της.

AGRO.VI.M. S.A.

- Hall3b, Booth 1531

Η AGRO.VI.M. S.A. εδρεύει στην Καλαμάτα Μεσσηνίας και ιδρύθηκε το 1994 αποτελώντας συνέχεια της «Α. Γυφτέας Α.Ε.» που δημιουργήθηκε το 1964. Η εταιρεία, με εξαγωγές σε 50 χώρες, επεξεργάζεται, συσκευάζει και διανέμει μεγάλη ποικιλία αγροτικών προϊόντων όπως έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ΠΟΠ Καλαμάτας, Ελιές Καλαμάτας και άλλων τύπων, πατέ ελιάς, antipasti, dressings και ξηρά σύκα. Παράγει παράλληλα βιολογικά προϊόντα πιστοποιημένα από τον USDA και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας για γνωστές αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ, όπως REWE, Sainsbury’s, Whole Foods κ.α. Τα προϊόντα της AGRO.VI.M. διακρίνονται συνεχώς σε διεθνείς διαγωνισμούς για την ποιότητα, τη γεύση και την πρωτοποριακή τους συσκευασία. Επισκεφθείτε την AGRO.VI.M. στο FANCY FOOD FAIR – HALL 3B – STAND 2131.

AMALTHIA SA

- Hall3b, Booth 1632

Η οικογενειακή επιχείρηση «Αμάλθεια ΑΕ» από το 1960 επεξεργάζεται, τυποποιεί και εμπορεύεται διάφορους τύπους ελιών υψηλής ποιότητας, που προμηθεύεται από επιλεγμένους παραγωγούς στον νομό, αλλά και από διάφορες περιοχές της χώρας. Η «Αμάλθεια» απασχολεί περίπου 70 εργαζόμενους, εκτός των ανθρώπων που απασχολούνται σε παράλληλες εργασίες, ενώ επενδύει συνεχώς στον εκσυγχρονισμό και στην επέκταση των εγκαταστάσεών της. Οπως τόνισε ο Κωνσταντίνος Ζούκας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Αμάλθεια», η επιχείρηση εξάγει το 95% του προϊόντος της στη Βόρεια Αμερική και στον Καναδά, στην Αυστραλία, στο Βέλγιο, στην Ολλανδία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Γερμανία και στη Γαλλία, καθώς και σε αραβικές χώρες.

ATHOS OLIVE S.A.

- Hall3b, Booth 1626

H Athos Olive έχει ως αντικείμενο την παραγωγή, επεξεργασία και εμπορία βρώσιμων ελαιών.

Η εταιρεία ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 2006 από τον Στέλιο Χούτο και τον Γιώργο Μαρδά και λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με έδρα την Ορμύλια. Πρόκειται για την μεγαλύτερη περιοχή της Ελλάδας όπου καλλιεργείται η ποικιλία της ελιάς Χαλκιδικής, εξασφαλίζοντας έτσι τη άμεση προμήθεια άριστης ποιότητας προϊόντος κατευθείαν από τους αγρότες παραγωγούς.

Με το Σύστημα ολοκληρωμένης Διαχείρισης παραγωγής, η εταιρεία εισήλθε δυναμικά στον τομέα της επεξεργασίας, τυποποίησης και εμπορίας με αποτέλεσμα την άριστη ποιότητα της βρώσιμης ελιάς Χαλκιδικής. Η Athos Olive διαθέτει μεγάλη δυνατότητα επεξεργασίας αρκετών τόνων χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Η διαδικασία επεξεργασίας γίνεται πάντα με τρόπους φιλικούς προς το περιβάλλον.

DEAS S.A.

- Hall3b, Booth 1631

Η DEAS Α.Ε. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που στοχεύει στην προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, βάζοντας πάνω απ’ όλα τις ανάγκες του πελάτη. Εχοντας επιτύχει αυτούς τους δύο βασικούς στόχους, η εταιρεία μας είναι σήμερα ηγέτης στην ελληνική ελαιουργική βιομηχανία. Το κεντρικό μας γραφείο και οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις, συνολικού εμβαδού 40.000 m2, βρίσκονται στην περιοχή Καλύβες της Χαλκιδικής.

Η φιλοσοφία της DEAS Α.Ε. εστιάζει στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας, η οποία προκύπτει μέσα από τους τακτικούς ελέγχους των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων της εταιρείας και τις καινοτόμες μεθόδους επεξεργασίας, αποθήκευσης και συσκευασίας, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και κανονισμούς.

DIMITRA PARPARAS S.A.

- Hall3b, Booth 1525

Από το 1970 η DIMITRA ασχολείται με την παραγωγή παραδοσιακών αγροτικών προϊόντων όπως είναι τα τουρσιά και οι ελιές με όραμα την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της και την αδιαμφισβήτητη ικανοποίηση των πελατών της.

Σήμερα μετά από πρόσφατη μετεγκατάσταση, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 20.000 τ.μ., με συνεχείς υψηλές επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό και έρευνα, επανδρωμένη με μια ικανή και έμπειρη ομάδα ανθρώπων, πιστοποιημένη κατά ISO 22:000 αλλά κυρίως με την «προίκα» της 40ετούς εμπειρία της στον χώρο, είναι μία πρότυπη μονάδα τυποποίησης και κονσερβοποιίας με μια πλούσια γκάμα προϊόντων που συνεχώς εξελίσσεται.

Στα σαράντα περίπου χρόνια λειτουργίας της η DIMITRA έχει αναπτύξει έντονη διεθνή δραστηριότητα, εξάγοντας τα προϊόντα της στις πιο απαιτητικές αγορές του εξωτερικού, κάνοντας το όνομά της συνώνυμο της ποιότητας.

Στρατηγικός στόχος της εταιρείας είναι η έρευνα για την ανάπτυξη νέων μεθόδων παραγωγής και για την συνεχής εξέλιξη, βελτίωση και προσφορά ποιοτικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών στην καλύτερη δυνατή τιμή, που θα καλύπτουν τις ανάγκες όλων όσων την εμπιστεύονται.

Η συνέπεια και η πίστη των ανθρώπων της εταιρείας στο όραμα αυτό επιβεβαιώνεται συνεχώς με τον συνεχή σχεδιασμό και υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων σε αυτή την κατεύθυνση.

EDESMA S.A.

- Hall3b, Booth 1623

Η μεγάλη κατηγορία των αλλαντικών EDESMA αποτελείται από προϊόντα υψηλής γαστρονομίας τα οποία εντάσσονται στην καθημερινή διατροφή της σύγχρονης οικογένειας.

Τα αλλαντικά EDESMA παράγονται με απόλυτη προσήλωση ως προς την διασφάλιση της ποιότητας αλλά και ως προς την ανάδειξη των μοναδικών γευστικών τους χαρακτηριστικών.

Η παραγωγή μας ανταποκρίνεται τόσο στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της ατομικής και οικογενειακής κατανάλωσης όσο και στις ανάγκες των επαγγελματιών του τομέα της σίτισης ευρύτερα.

EURIMAC S.A.

- Hall3b, Booth 1426

Η EURIMAC παράγει ζυμαρικά σε δικές της κατοχυρωμένες μάρκες, οι οποίες διανέμονται τόσο στην ελληνική αγορά όσο και σε πολλές χώρες του εξωτερικού σε όλον τον Κόσμο. Η πρώτη και γνωστότερη οικογένεια ζυμαρικών της μητρικής εταιρείας, είναι τα ομώνυμα και εμβληματικά ΜΑΚΒΕΛ, που πρωτοκυκλοφόρησαν το 1939. Τα επόμενα χρόνια που ο τομέας των εξαγωγών άρχισε να παίρνει κυρίαρχη θέση στο λειτουργικό της Βιομηχανίας, η παραγωγή εμπλουτίστηκε και με άλλες επωνυμίες, είτε από απαιτήσεις πελατών του εξωτερικού, είτε από έμπνευση των συνεργατών μας. Ετσι προέκυψαν τα Latino, τα Famiglia, τα Grande Pasta, τα Mama Mia τα Bevellini και άλλα...

FARMERS UNIONS VOSTIZZA

- Hall3b, Booth 1602

Η Κορινθιακή Σταφίδα είναι το φυσικό προϊόν που προκύπτει μετά την αποξήρανση των σταφυλιών της αντίστοιχης ελληνικής ποικιλίας αμπέλου. Η Σταφίδα με το όνομα «VOSTIZZA» θεωρείται η σταφίδα με την ανώτερη ποιότητα και ξεχωρίζει για το υπέροχο άρωμα και την μοναδική γεύση της. Καλλιεργείται αποκλειστικά στην ημιορεινή και ορεινή περιοχή της Αιγιάλειας.

H ένωση αγροτών με την ονομασία Farmers Union και έδρα το Φωτολίβος της Δράμας, έχει κάνει την εμφάνισή της τα τελευταία χρόνια. Η ένωση έχει ως στόχο τη μείωση του κόστους παραγωγής, τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων, τη βελτίωση της πρόσβασης των αγροτών στις αγορές.

GEORGIOS KATSIFAS AVEE

- Hall3b, Booth 1625

Η εταιρεία «GEORGIOS KATSIFAS AVEE» ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Κατσίφα το 1962. Εισάγει, επεξεργάζεται και εμπορεύεται εκλεκτούς καφέδες και μια τεράστια ποικιλία μπαχαρικών και αρωματικών φυτών. Εδρεύει σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις στο 7ο χλμ. Λάρισας – Φαλάνης. Η πολύχρονη παράδοσή στο χώρο των καφέδων και των μπαχαρικών σε συνδυασμό με το μεράκι, την συνέπεια και τον επαγγελματισμό, μας καθιέρωσαν στην ελληνική αγορά ως όνομα συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας.

GEORGOUDIS S.A.

- Hall3b, Booth 1616

«Η GEORGOUDIS S.A. που ιδρύθηκε το 1897, ειδικεύεται στην παραγωγή, συσκευασία και εξαγωγή επιτραπέζιων ελιών, κατέχοντας ηγετική θέση ανάμεσα στις ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες τροφίμων. Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας σε συνδυασμό με την πολύ προσεκτική επιλογή ελιών, ο παραδοσιακός τρόπος επεξεργασίας τους καθώς και οι αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές μας σε όλα τα στάδια της παραγωγής, εγγυώνται τη μοναδική γεύση και ποιότητα των ελιών «PARTHENON» που είναι πιστοποιημένες με ISO 9001, ISO 22000, ISO 22005, BRC &IFS».

GREAT FLAVORS

- Hall3b, Booth 1600

Ενα πρόγραμμα για την προώθηση 6 προϊόντων γεωγραφικών ενδείξεων (ΠΟΠ) από την Ελλάδα (Φέτα, Γραβιέρα Νάξου, Κελυφωτό Φιστίκι Μώλου, ΠΓΕ Θρούμπες Ελιές Θάσου, Ελαιόλαδο Ζακύνθου) στις ΗΠΑ, τα ΗΑΕ και το Κουβέιτ.

Κύριες εμπορικές δράσεις θα είναι το ψηφιακό και ηλεκτρονικό μάρκετινγκ, οι έντυπες εκδόσεις, η παρουσία σε εκθέσεις, η διαφήμιση σε περιοδικά και τηλεόραση, οι παρουσιάσεις και άλλες δράσεις δημοσίων σχέσεων, καθώς και δράσεις στα σημεία πώλησης. Στόχος είναι να αυξηθεί ο όγκος πωλήσεων των προωθημένων προϊόντων ΠΟΠ στις αγορές-στόχους, αλλά και να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση καταναλωτών και των διαμορφωτών της κοινής γνώμης σχετικά με τα συστήματα ποιότητας της ΕΕ.

HAITOGLOU BROS S.A.

- Hall3b, Booth 1328

Από το 1924 η ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ, συνδυάζοντας, όπου είναι δυνατόν, παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής με σύγχρονο εξοπλισμό και τεχνολογία παράγει παραδοσιακά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας με βάση το σησάμι, απόλυτα ενταγμένα στην Μεσογειακή Διατροφή.

Για περισσότερο από 85 χρόνια η ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ απευθύνεται στους καταναλωτές της με τον ίδιο σεβασμό και αγάπη αναπτύσσοντας μαζί τους μια σχέση εμπιστοσύνης που περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα της, αφού η εταιρεία παράλληλα με τα προϊόντα σησαμιού παράγει και εμπορεύεται και άλλα προϊόντα διατροφής με γνώμονα πάντα την σταθερή ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα.

IDEAL S.A «MAVRIDES-CHIMOS»

- Hall3b, Booth 1608

Η εταιρεία ΙΝΤΕΑΛ «ΜΑΥΡΙΔΗΣ-ΧΙΜΟΣ» ιδρύθηκε το 1933 και είναι υπερήφανη για τα 80 χρόνια προόδου και ανάπτυξης καθώς συνεχίζει να προσφέρει στους καταναλωτές υψηλών προδιαγραφών προϊόντα.

Είναι οικογενειακή επιχείρηση με μακρόχρονη εμπειρία στην επεξεργασία και συσκευασία της ελληνικής φυσικής ελιάς, ώστε να προσφέρει άριστης ποιότητας προϊόντα και να γίνει γνωστή παγκοσμίως.

Η επιτυχία και μακροβιότητα της εταιρείας απορρέουν από την προθυμία να συνδυάσει παράδοση, καινοτομία και βούληση για την αποτελεσματικότερη ικανοποίηση των πελατών της, με σεβασμό στις διαχρονικές αξίες του πολιτισμού και του περιβάλλοντος.

INAHOS SA – DAIRY PRODUCTS

- Hall3b, Booth 1610

Μια γαλακτοβιομηχανία με διακρίσεις, που συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση στην Γραμμένη Φθιώτιδας. Σε μια από τις προνομιούχες, σε φυσικό πλούτο, περιοχές της χώρας κατορθώνει να συλλέγει εξαιρετικής ποιότητας γάλα, να συνεργάζεται με ντόπιους παραγωγούς και να προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων. Σήμα κατατεθέν η φέτα Π.Ο.Π. που φτιάχνεται ακόμα σε ξύλινα βαρέλια και οι δυο δημοφιλείς σειρές προϊόντων η σειρά ΡΟΥΜΕΛΗ?από αιγοπρόβειο γάλα και η σειρά ΕΡΙΦΙ αποκλειστικά από γίδινο γάλα.

INTERCOMM FOODS SA

- Hall3b, Booth 1421

Ιδρύθηκε το 1990 και έχει ως έδρα την Λάρισα, στην Κεντρική Ελλάδα και είναι μία από τις κορυφαίες ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις (κύκλος εργασιών του 2013 με τζίρο 72,6 εκατομμύρια ευρώ). Η εταιρεία έχει μεγάλη εμπειρία στα προϊόντα PRIVATE LABEL, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα το κύριό της προϊόν, το DELPHI.

Τα κεντρικά γραφεία, οι αποθήκες και οι εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας καλύπτουν έκταση περίπου 130.000 m2.

Υπάρχουν δύο τμήματα εργοστασίων, το εργοστάσιο OLIVE και το εργοστάσιο FRUIT.

Το 1999, η εταιρεία πραγματοποίησε μεγάλη επένδυση στον τομέα των ελεών, με σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Μέσα από αυτή την επένδυση, κατορθώσαμε να είμαστε ηγέτιδα εταιρία επεξεργασίας ελεών στην Ελλάδα, με τα υψηλότερα επιχειρησιακά πρότυπα, κερδίζοντας όλο και περισσότερο την αναγνώριση της αγοράς επιτραπέζιων ελεών παγκοσμίως.

Η Intercomm είναι επίσης ηγέτης στην ASEPTIC fruit, παρέχοντας ροδάκινα και βερίκοκα στους κορυφαίους πελάτες σε όλο τον Κόσμο και ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις της αγοράς.

Οι κύριες κατηγορίες προϊόντων είναι:

  • Ελιές και ορεκτικά
  • Ροδάκινα και Βερίκοκα
  • Μαρμελάδες – κομπόστες - σιρόπια
  • Ροδάκινα σε κονσέρβες και βάζα
KALAMIDA & CO

- Hall3b, Booth 1606

Η Ε. ΚΑΛΑΜΙΔΑ & ΣΙΑ ΟΕ «Olive Grove» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας, επεξεργασίας και τυποποίησης βρώσιμων ελιών η οποία ιδρύθηκε το 1975. Από το τέλος του 2015 η ιδιοκτησία της εταιρείας περνάει εξ ολοκλήρου στον Καλαμίδα Κωνσταντίνο. Κύριο αντικείμενο της εταιρείας είναι η επεξεργασία, η μεταποίηση και η συσκευασία διαφόρων ποικιλιών της ελιάς, με τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής και το βέλτιστο ποιοτικό αποτέλεσμα. Το 2016 η εταιρεία, συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία, προέβη στην κατασκευή και ολοκλήρωση νέων κτιριακών εγκαταστάσεων 800 τ.μ.

Η «Olive Grove» είναι κατά κύριο λόγο εξαγωγική μονάδα σε ποσοστό πάνω από το 95% του τζίρου της και ο κύριος όγκος των πωλήσεών της γίνεται κυρίως στις Σκανδιναβικές χώρες (Δανία, Σουηδία), το Βέλγιο, την Ιταλία, την Σερβία, την Γαλλία, την Αυστραλία, την Αμερική και το Ιράν.

KIDONAKIS BROS

- Hall3b, Booth 1326

Το οικολογικό προφίλ της εταιρείας KIDONAKIS BROS

Η εταιρεία έχοντας οικολογική συνείδηση, χρησιμοποιεί όλα τα υπολείμματα από την διαδικασία παραγωγής ελαιολάδου με διάφορους τρόπους.

Τα φύλλα μεταποιούνται σε ζωοτροφή και λίπασμα.

Τα υγρά απόβλητα δεν παράγονται διότι το φυγοκεντρικό μηχάνημα λειτουργεί σε δύο φάσεις χωρίς στη χρήση να προστίθεται νερό.

Η πυρήνα αφυδατώνεται και μετατρέπεται σε καύσιμη ύλη την οποία το ελαιουργείο μας χρησιμοποιεί ως ανανεώσιμη πηγή ενέργειας για την θέρμανση νερού και χρήση του στα ζυμωτήρια.

Το Ελληνικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ΟLEUM CRETE προέρχεται από την Μεσσαρά στην Νότια Κρήτη είναι προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης ( Μεσσαρά Π.Ο.Π.).

Το OLEUM CRETE είναι ένα λάδι με έντονα φρουτώδη γεύση και άρωμα που το κάνουν μοναδικό και ξεχωριστό!

KOLIOS S.A. GREEK DAIRY

- Hall3b, Booth 1528

H?ΚΟΛΙΟΣ Α.Ε. είναι Ελληνική Βιομηχανία Γάλακτος, με παράδοση & παρουσία 65 ετών στην ελληνική τυροκομία και γαλακτοβιομηχανία, με έδρα το Πολύκαστρο Κιλκίς.

Konstantopoulos S.A. «Olymp»

- Hall3b, Booth 1622

Η εταιρεία Κωνσταντόπουλος Α.Ε. - Olymp κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην παραγωγή και διεθνή εμπορία επιτραπέζιων ελιών και εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου με εμπειρία πάνω από 60 χρόνια. Συνεργαζόμενη με περισσότερους από 5.000 αγρότες σε όλη την Ελλάδα, παράγει και τυποποιεί όλες τις διαφορετικές ποικιλίες ελληνικής ελιάς. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής βρίσκονται στην Κατερίνη και στην Καλαμάτα, και διαθέτουν τα πιο σύγχρονα μηχανήματα που προσφέρουν ένα ευρύτατο φάσμα συσκευασιών. Η Κωνσταντόπουλος Α.Ε. συνεχίζει να επενδύει σε R&D και νέες τεχνολογίες παραγωγής, προάγοντας την καινοτομία στον τομέα, ενώ παράλληλα προσφέρει εκλεκτές ελληνικές γεύσεις σε πάνω από 50 χώρες.

Latrovalis & Co

- Hall3b, Booth 1612

Οικογενειακή επιχείρηση αρκετά μικρή ώστε να είναι ιδιαιτέρως επιλεκτική, προσφέροντας μόνο τα καλύτερα προϊόντα, αρκετά ικανά όμως, ώστε να εγγυάται σε όλους τους πελάτες μας τον επαγγελματισμό που τους αξίζει. Οι κλιματικές συνθήκες σε συνδυασμό με τη σύνθεση του εδάφους στην Ελλάδα κατέστησαν τη χώρα αυτή ικανή για την καλλιέργεια και την παραγωγή μερικών από τις καλύτερες ελιές στον Κόσμο.

MEDITERANEE-NIKOLOS ANDRONIKOS

- Hall3b, Booth 1429

H Mediteranee είναι μια ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1992, στην Περιφέρεια της Ηπείρου, στα Ιωάννινα.

Βασικός μας στόχος είναι να προωθήσουμε παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα στο εξωτερικό, τα οποία συνδυάζουν εξαιρετική ποιότητα και γεύση με ανταγωνιστικές τιμές.

Η Mediteranee  δραστηριοποιείται στην Ευρώπη (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Δανία, Ιταλία, Αυστρία, Ρουμανία, Φιλανδία), ΗΠΑ, Καναδά, Κίνα, Αυστραλία και Κύπρο, φιλοδοξώντας ότι σύντομα τα προϊόντα μας θα βρίσκονται και σε νέες αγορές.

MEVGAL S.A.

- Hall3b, Booth 1529

Στην καρδιά της μακεδονικής γης και τα περίφημα βοσκοτόπια της, στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, έχει τις εγκαταστάσεις της η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία στη Βόρεια Ελλάδα, η ΜΕΒΓΑΛ. Η γεωγραφική της θέση της δίνει το πλεονέκτημα  να συλλέγει καθημερινά από 1000 φάρμες τη μεγαλύτερη ποσότητα φρέσκου γάλακτος του νομού και των γειτονικών περιοχών και να το μεταποιεί άμεσα στις εγκαταστάσεις της.

Η φρεσκάδα και η υψηλή ποιότητα της πρώτης ύλης αποτυπώνεται στα τελικά προϊόντα της: Φρέσκο παστεριωμένο γάλα,  γάλα υψηλής παστερίωσης, γιαούρτια ευρωπαϊκού και παραδοσιακού τύπου, τυροκομικά προϊόντα, επιδόρπια και ρυζόγαλο, ζελέ και κρέμες γάλακτος. Νόστιμα και υγιεινά προϊόντα που ταξιδεύουν καθημερινά σε 26.000 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και σε 36 χώρες στο εξωτερικό, αφού οι εξαγωγές αποτελούν το 30% του συνολικού κύκλου εργασιών της ΜΕΒΓΑΛ.

H εταιρεία απασχολεί περίπου 650 εργαζόμενους στα Κουφάλια, καθώς και σε άλλες περιοχές (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κατερίνη, Ξάνθη, Ηράκλειο, Χανιά κ.α. ), συνεργάζεται με εκατοντάδες ντόπιους προμηθευτές, και εκτός από τη στήριξη των Ελλήνων κτηνοτρόφων, έχει αναπτύξει μακρόχρονες οικονομικές συνεργασίες με πλήθος τοπικών φορέων αποτελώντας ισχυρό μοχλό επιχειρηματικότητας στη Βόρεια Ελλάδα, από το 1950 που είναι η χρονολογία της ίδρυσής της.

Οι έννοιες υγιεινή διατροφή, υψηλή ποιότητα, παράδοση, άριστη πρώτη ύλη, σύγχρονη τεχνολογία, καινοτομία αλλά και πίστη στον άνθρωπο έχουν ταυτιστεί απόλυτα με τη ΜΕΒΓΑΛ.

Μια ποικιλία 170 αγνών και αυθεντικών προϊόντων, φτιαγμένων με φροντίδα και μεράκι από έμπειρους ανθρώπους που αγαπούν τη δουλειά τους, ξεκινούν καθημερινά από τη Μακεδονία, για να συμπληρώσουν το καθημερινό τραπέζι χιλιάδων καταναλωτών, και κάνουν πράξη το σύνθημα «ΜΕΒΓΑΛ. Το γάλα είναι η ζωή μας».

NESTOS S.A.

- Hall3b, Booth 1614

Η ΝΕΣΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. (πρώην PET HELLAS LTD) από την ίδρυση της το 1978, βρίσκεται στον βόρειο ελληνικό γεωγραφικό χώρο, στον νομό Ξάνθης. Εχει ως κύρια δραστηριότητά της την επεξεργασία και κονσερβοποίηση κηπευτικών προϊόντων.

Σήμερα, διανύοντας την τρίτη δεκαετία εργασιών της, έχει να επιδείξει με τη συνεχή ανοδική της πορεία προϊόντα άριστης ποιότητος, ενώ βρίσκεται στην πρώτη θέση σε δυνατότητα παραγωγής στον τομέα της στον ελληνικό χώρο.

Η βασική της διαφορά όμως από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό, είναι η τοποθεσία των εγκαταστάσεών της. Στην καρδιά της κοιλάδας του ποταμού Νέστου, της δίνεται η μοναδική δυνατότητα να συσκευάζει τα φρέσκα κηπευτικά λίγες μόλις ώρες μετά την συγκομιδή τους. Με τον τρόπο αυτό διαθέτει στην αγορά προϊόντα με όλη τους τη φρεσκάδα, νοστιμιά και περιεκτικότητα βιταμινών.

Οι εγκαταστάσεις της ΝΕΣΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. βρίσκονται σε ιδιόκτητο χώρο και αποτελούνται από 4.000 τ.μ. χώροι παραγωγής και επεξεργασίας προϊόντων και από 5.500 τ.μ. χώροι αποθήκευσης έτοιμων προϊόντων. Εξοπλισμένες με όλες τις προδιαγραφές των σύγχρονων απαιτήσεων της εποχής μας.

Τα γραφεία και η έδρα της επιχείρησης καθώς και αποθηκευτικοί χώροι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών στον ελληνικό χώρο βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη.

OLYMPIAN GREEN SA

- Hall3b, Booth 1427

Ξεκίνησε το 1846 με την παραγωγή παρθένου ελαιολάδου. Από τότε αναπτύσσονται σταθερά και πρόσθεσαν νέα προϊόντα.

Olympion S.A.

- Hall3b, Booth 1320

Εργοστάσιο ελεών και παραγώγων. Βρίσκεται στην Πελοπόννησο, στα νότια της Ελλάδας.

Ξεκίνησε ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε από ανθρώπους που μεγάλωσαν στην ελληνική ύπαιθρο, ανθρώπους που αγαπούσαν τα τοπικά προϊόντα.

Η Olympion S.A. γνωρίζει ταχεία ανάπτυξη παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια και εξάγει στην Ευρώπη (Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ελβετία, Σκανδιναβία, Ρωσία, κ.λπ.), ΗΠΑ, Καναδά, Μέση Ανατολή, Κίνα και Αυστραλία.

Τα προϊόντα Olympion S.A. μπορούν να βρεθούν σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

P.PAVLIDES S.A.

- Hall3b, Booth 1430

Η Pavlides S.A., βρίσκεται στην καρδιά των οπωρώνων ροδακινιάς στην Κεντρική Μακεδονία. Ιδρύθηκε το 1992 από τον κ. Πρόδρομο Παυλίδη και σύντομα έγινε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κονσερβοποίησης φρούτων στην Ελλάδα.

Το 2003 η εταιρεία επέκτεινε την γκάμα προϊόντων και τον όγκο της μέσω μιας ενοποίησης με την ALCO (Industrias Alimenticias Mendocinas S.A.) στην Αργεντινή, επιτυγχάνοντας έτσι την κάλυψη των αναγκών περισσότερων πελατών παγκοσμίως.

Οι δύο εταιρείες εξασφαλίζουν μια συνεργασία που παρέχει αξιόπιστα και ποιοτικά προϊόντα προερχόμενα από τα δύο ημισφαίρια του πλανήτη, αξιοποιώντας πλήρως την αντίθετη εποχιακή παραγωγή.

Το 2007 το εργοστάσιο ανακαινίστηκε και εκσυγχρονίστηκε με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, προκειμένου να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα των γραμμών παραγωγής και η ποιότητα των προϊόντων.

Σήμερα θεωρείται ως ένα από τα πιο σύγχρονα και καλά εξοπλισμένα εργοστάσια επεξεργασίας φρούτων σε όλο τον Κόσμο, που παράγει νόστιμα, ασφαλή και υψηλής ποιότητας κονσερβοποιημένα φρούτα και ασηπτικό πολτό. Το 2013 η εταιρεία προχώρησε στην εξαγορά της Ardagh Hellas, κατασκευάστριας εταιρείας μεταλλικών συσκευασιών.

Η νέα εταιρεία, με την επωνυμία National Can Hellas, είχε ως στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και ολοκλήρωση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μας και την επέκταση της μεταλλικών συσκευασιών σε διάφορες κατηγορίες.

Το 2014 απέκτησε μια νέα μονάδα παραγωγής χυμού που αύξησε τη συνολική μας χωρητικότητα σε πολτό φρούτων σε 11.000-12.000 τόνους.

PALIRRIA S.A.

- Hall3b, Booth 1521

Το 1957 ιδρύθηκε στα Πολιτικά Ευβοίας μια ιδιωτική επιχείρηση κάτω από την προσωπική καθοδήγηση του Αντώνη Σουλιώτη. Πρωταρχικός σκοπός του ήταν η παραγωγή και η διανομή ελληνικών, ποιοτικών, παραδοσιακών έτοιμων γευμάτων, στην ελληνική και διεθνή αγορά. Η Παλίρροια Α.Ε. παρέμεινε μια προσωπική επιχείρηση μέχρι το 1982, όπου έλαβε την εταιρική μορφή που έχει σήμερα με τη συμμετοχή των γιων του Αντώνη Σουλιώτη, Κώστα και Βασίλη.

Η αλλαγή αυτή έδωσε στην Παλίρροια νέα δυναμική και με μια σειρά από στρατηγικές κινήσεις σε συνδυασμό με προσήλωση στην ποιότητα, σεβασμό στην παράδοση και έμφαση στην καινοτομία κατάφεραν να κάνουν την Παλίρροια από μια μικρή βιοτεχνία έναν σύγχρονο εξαγωγικό όμιλο τροφίμων που διανέμει τα προϊόντα του σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον Κόσμο.

Το 1989 ξεκίνησε η υλοποίηση ενός μακρόπνοου επενδυτικού σχεδίου με επενδύσεις σε σύγχρονες και τεχνολογικά προηγμένες εγκαταστάσεις και νέα γραφεία το οποίο ολοκληρώθηκε το 1992 με τη λειτουργία αυτών στα Πολιτικά Ευβοίας.

Το 2000 μια νέα εποχή άρχισε για την Παλίρροια, όταν η διοίκηση της εταιρίας αποφάσισε τη δημιουργία μιας καινούργιας σύγχρονης παραγωγικής μονάδας στη Βουλγαρία, με την επωνυμία Palirria Bulgaria Ltd, ώστε να καταφέρει να αυξήσει περαιτέρω τις εξαγωγές της.

Από το 2010 και μετά η Παλίρροια εστίασε το ενδιαφέρον της ακόμα περισσότερο στις εξαγωγές με αποτέλεσμα να καλύπτουν ολοένα και μεγαλύτερο μέρος του συνολικού της τζίρου.

Σήμερα, η Παλίρροια είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία εξαγωγής έτοιμων γευμάτων και αποτελεί το Νο1 παραγωγό ντολμά στον Κόσμο. Για το 2014 η συνολική παραγωγή της ανήλθε σε 17.500 τόνους και καθημερινά παράγονταν στο χέρι περισσότερα από 1.400.000 ντολμαδάκια. Τα ντολμαδάκια Παλίρροια επαληθεύοντας την εξαιρετική τους γεύση έχουν βραβευτεί από 2 διεθνείς οργανισμούς, το International Quality Institute στις Βρυξέλλες (Βραβείο Ανώτερης γεύσης) και το Fine Food στην Αγλλία (Βραβείο εξαιρετικής γεύσης).

PAPAYIANNI BROS S.A.

- Hall3b, Booth 1522

Η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε. ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΕΛΛΑΔΟΣ» ιδρύθηκε το 1949 στη Λάρισα ως οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής σουσαμένιου χαλβά.

Η ανάπτυξη της εταιρείας ήταν ραγδαία, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στις καινούργιες εγκαταστάσεις της στο Μελισσοχώρι Λάρισας (από το 1972) και ο κύκλος εργασιών και το προσωπικό της να αυξηθεί σημαντικά.

Σήμερα η «ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε.» παράγει ποικιλία παραδοσιακών προϊόντων με βάση το σουσάμι: χαλβά, ταχίνι, παστέλι και σησαμόσπορο αρτοποιίας, καθώς και μια σειρά από μαρμελάδες φρούτων, λουκούμια, μέλι και γλυκόζη. Τα προϊόντα μας με τα ονόματα «ΟΛΥΜΠΟΣ» και «ΑΛΦΑ» κυκλοφορούν σε όλη την Ελλάδα, από μικρά καταστήματα έως τις μεγαλύτερες αλυσίδες σουπερμάρκετ.

Διαθέτουμε επίσης και προϊόντα για επαγγελματική χρήση και catering. Ταυτόχρονα οι εξαγωγές της εταιρείας μας ξεπερνάνε το 20% των συνολικών πωλήσεων, με τους μεγαλύτερους πελάτες στην Αγγλία, στη Γαλλία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Αρκετά από τα προϊόντα κυκλοφορούν και με ιδιωτικές ετικέτες, πιστοποιώντας έτσι την εμπιστοσύνη των αγοραστών στον πετυχημένο συνδυασμό των παραδοσιακών συνταγών, ποιοτικών πρώτων υλών και των σύγχρονών μεθόδων παραγωγής.

Από το 1992 η εταιρεία ανέπτυξε μια σειρά από πιστοποιημένα βιολογικά (οργανικά) προϊόντα: ταχίνι, χαλβά και παστέλι, που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία στον εξωτερικό και αυξανόμενη ζήτηση στην Ελλάδα. Η «ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε.» συμμετέχει ενεργά και σε αυτήν τη νέα και δυναμικά αναπτυσσόμενη αγορά.

Στα 60 και πλέον χρόνια που μεσολάβησαν από τότε, η επιχείρηση εξελίχθηκε και εκσυγχρονίστηκε ενώ επέκτεινε την γκάμα των προϊόντων της με την προσθήκη και νέων γραμμών παραγωγής.

Σε όλη την πορεία της η επιχείρηση έδωσε και συνεχίζει να δίνει έμφαση:

Στην παραγωγή παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων

Στην ποιότητα των προϊόντων που παράγει

Στην τήρηση αυστηρών κανόνων υγιεινής κατά την παραγωγική διαδικασία

Στον συνεχή εκσυγχρονισμό και βελτίωση των υποδομών της επιχείρησης.

PEMETE

- Hall3b, Booth 1630

Η Πανελλήνια Ενωση Μεταποιητών - Τυποποιητών - Εξαγωγέων Επιτραπέζιων Ελιών (ΠΕΜΕΤΕ), ιδρύθηκε το 1970 με νομική μορφή Ν.Π.Ι.Δ.

Είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με στόχο του την εξυπηρέτηση και προστασία των συμφερόντων της μεταποίησης, τυποποίησης και εμπορίας (διακίνηση / εξαγωγή) των ελληνικών ποικιλιών επιτραπέζιας ελιάς, έχοντας γνώση του χαρακτηρισμού της ως «Εθνικό Προϊόν».

Παράλληλα η Ενωση φροντίζει να εκπροσωπεί τα μέλη της σε όλες τις Αρχές, και τους Οργανισμούς τόσο στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ενωση όσο και στις τρίτες χώρες.

Οι νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της παγκοσμιοποίησης, εντείνουν τον ανταγωνισμό ομοειδών προϊόντων καθώς οι τιμές αυτών καθορίζονται – επηρεάζονται από τις διεθνείς αγορές.

Σε ό,τι αφορά στην εμπορική διακίνηση των επιτραπέζιων ελιών, ο ρόλος της Ενωσης γίνεται ολοένα και πιο σημαντικός καθώς μόνο ενωμένοι οι Ελληνες μεταποιητές – τυποποιητές μπορούν να αντιμετωπίσουν συνολικά τις νέες προκλήσεις που δημιουργούνται στην αγορά.

Τα γραφεία της ΠΕΜΕΤΕ βρίσκονται επί της οδού Αγ. Κωνσταντίνου 12 στην Αθήνα και λειτουργούν καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Η ΠΕΜΕΤΕ διοικείται από 9μελές Δ.Σ. με 3ετή θητεία.

REGINA IOANNIDIS S.A

- Hall3b, Booth 1527

Η REGINA CON.  ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα τη

βιομηχανική περιοχή του Καλοχωρίου κοντά στη Θεσσαλονίκη και καλύπτει μία έκταση 50.000 τ.μ. Είναι μια αναγνωρισμένη ελαιουργική εταιρεία με σχεδόν 45 χρόνια εμπειρίας στη διαδικασία συσκευασίας και εμπορίας ελεών.

Η εταιρεία επεξεργάζεται και συσκευάζει πάνω από 10.000 τόνους ετησίως και εξάγει προϊόντα σε όλη την Ευρώπη, στις Ηνωμένες Πολιτείες, στον Καναδά, στην Αυστραλία, αλλά και στις Αραβικές Χώρες.

REGINA KOURANTIDIS NIKOLAOS

- Hall3b, Booth 1627

Η εταιρεία Regina εδρεύει στη Θεσσαλονίκη από το 1958. Το 2006 μεταφέρεται στις καινούριες σύγχρονες εγκαταστάσεις της στη ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδου με πρωταρχικό της μέλημα και βασικό της στόχο την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων της στον τελικό καταναλωτή.

Η εταιρεία παράγει κι εμπορεύεται μέλι, βασιλικό πολτό, μαρμελάδες, λουκούμια, γλυκά του κουταλιού και παστέλια ακολουθώντας πιστά μια συγκεκριμένη ροή εργασιών και διαδικασιών προκειμένου να προσφέρει πάντα στους καταναλωτές της πραγματικά προϊόντα, αναμφισβήτητα ανώτερης ποιότητας.

Για κάθε προϊόν της, η εταιρεία τηρεί πιστά μια συγκεκριμένη φυσική, παραγωγική διαδικασία.

Στο πρώτο βήμα ανήκει η επιλεκτική συλλογή και φροντίδα των πρώτων υλών.

Στη συνέχεια ακολουθείται καθημερινός έλεγχος για την επιβεβαίωση της καλύτερης ποιότητας τους έτσι ώστε να οδηγηθούν στο βήμα της επεξεργασίας και τέλος της τυποποίησης.

Στο στάδιο της μεταφοράς και της διανομής των προϊόντων, η εταιρεία ακολουθεί την ίδια διαδικασία με τις ίδιες αυστηρές προδιαγραφές, έτσι ώστε να εξασφαλίζει πάντα για τους καταναλωτές της προϊόντα κορυφαία σε ποιότητα και γεύση.

Πάντα πρωτοπόρος, με ωριμότητα κι ευθύνη απέναντι στο καταναλωτικό κοινό η εταιρεία ελέγχει καθημερινά τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της και διαθέτει τα προϊόντα της σε πανελλαδικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αυστραλία και στις αγορές των Βαλκανίων.

Η εταιρεία REGINA με απόλυτο σεβασμό απέναντι στις ανάγκες των πελατών της κι έχοντας τη διάθεση να μείνει πιστή δίπλα τους, θέτει 4 βασικούς στόχους:

- Να προσφέρει πάντα άριστη ποιότητα στη καλύτερη δυνατή τιμή.

- Να ακολουθεί τα ποιοτικά standards που επικρατούν.

- Να προσπαθεί πάντα για τη μέγιστη εξυπηρέτηση των πελατών της.

- Να τοποθετήσει τα προϊόντα της σε όσο το δυνατό περισσότερα σημεία.

Rizos Nuts SA

- Hall3b, Booth 1524

Ξεκίνησε το 1976 πριν από 25 χρόνια. Από το 2006 η εταιρεία διαθέτει τις δικές της  εγκαταστάσεις.

Ο?προηγμένος εξοπλισμός του εργοστασίου μας, διαθέτει πιστοποιητικά σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα:?ISO-HACCP, BRC, IFS.

ROYAL TSATSOULIS BROS.S.A.

- Hall3b, Booth 1621

Η ιστορία ξεκινάει τον περασμένο αιώνα στην Καβάλα, μια από τις ωραιότερες ελληνικές πόλεις. Ο Αλέξιος Τσατσούλης, γεννημένος στην Ηπειρο, στη βορειοδυτική Ελλάδα, αποφασίζει να εξελίξει το χόμπι του, που είναι η αγάπη του για καλό φαγητό, σε πηγή εισοδήματος για την οικογένειά του. Φέρνει συνταγές από την γενέτειρά του και τις «πάππου προς πάππον» τεχνικές της διατήρησης φρέσκων λαχανικών για όλο το χρόνο.

Σήμερα, αυτή η μικρή βιομηχανία έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες στην χώρα, με δύο σύγχρονα εργοστάσια, δεκάδες συνταγές και προϊόντα που εξάγονται σε όλο τον Κόσμο.

Η «Royal Mediterranean», όπως ονομάζεται σήμερα, αποτελεί εγγύηση για υψηλής ποιότητας τρόφιμα αλλά και για την ασφάλειά τους.

Αυτό που δεν έχει αλλάξει ποτέ, είναι η προσεκτική επιλογή των λαχανικών, η χρήση κορυφαίων υλικών, η εμπεριστατωμένη διαχείριση, το έμπειρο προσωπικό, οι συνεχείς επενδύσεις σε νέο εξοπλισμό, η συνεπής εφαρμογή όλων των διεθνών προτύπων διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας και η δέσμευσή μας για νόστιμα φαγητά.

Αυτοί είναι και οι λόγοι για τους οποίους η τρίτη γενιά Τσατσούλη ασχολείται καθημερινά με την εταιρεία, για να διασφαλίσει ότι όλες οι αξίες που οικοδομήθηκαν στο παρελθόν, παραμένουν ζωντανές και ισχύουν μέχρι σήμερα.

Santorini Volcanic Terroir

- Hall3b, Booth 1324

Παράγει Κρασί, φάβα, τοματάκι

SAPOUNAS & Co S.A.

- Hall3b, Booth 1628

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους εξής κλάδους: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ-ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ & ΦΥΤΑ, ΛΑΔΙΑ-ΛΙΠΗ.

SIOURAS SA

- Hall3b, Booth 1530

Η εταιρεία ΣΙΟΥΡΑΣ Α.Γ.Β.Ε., Ανώνυμη Γεωργική Βιομηχανική Εταιρεία, ιδρύθηκε πριν από 90 χρόνια με αποκλειστικό σκοπό την παραγωγή, την τυποποίηση και την εμπορία αρίστης ποιότητας Ελληνικών Ελαιών και Λαχανικών.