x
 

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Διάκριση για τον πρόεδρο του Ομίλου Επιχειρήσεων GPA Αν. Σπανίδη από την ΑΧΕΠΑ

22 Νοεμβρίου 2023

ΑΘΗΝΑ. Βραβείο Αριστείας στην Επιχειρηματικότητα έλαβε ο κ. Αναστάσιος Σπανίδης,  πρόεδρος του Ομίλου Επιχειρήσεων G.P.A. και διευθύνων σύμβουλος της Generation Y σε φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από την ΑΧΕΠΑ, μία από τις παλαιότερες, μεγαλύτερες και ανεξάρτητες οργανώσεις, αφοσιωμένη στην προαγωγή και την προάσπιση του Ελληνισμού σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Σπανίδης έλαβε την εξέχουσα διάκριση Αριστείας στην Επιχειρηματικότητα χάρη στις εξαιρετικές του επιχειρηματικές δεξιότητες και τη έμπρακτη συνεισφορά του στην ανέλιξη του επιχειρηματικού οικοσυστήματος. Η εν λόγω αναγνώριση κρίνεται νευραλγικής σημασίας, καθώς ευθυγραμμίζεται με τη μακρόχρονη δέσμευση του Τάγματος της ΑΧΕΠΑ να προάγει τις αρχαίες ελληνικές αρχές, όντας ένας «φάρος» αξιών. Ως εκ τούτου, το επίτευγμα του κ. Αναστάσιου Σπανίδη υπογραμμίζει όχι μόνο την επαγγελματική του επιτυχία, αλλά και την προσωπική του αφοσίωση στις αξίες που πρεσβεύει το Τάγμα και αντικατοπτρίζονται στον πυρήνα των εταιριών του Ομίλου – Ελληνισμός, Παιδεία, Φιλανθρωπία, Οικογένεια και Ατομική Αριστεία-, καθότι αποτελούν θεμέλιο λίθο της ταυτότητάς των.

«Ολα ξεκίνησαν από ένα γκαράζ 24 τ.μ.. 23 έτη έπειτα, ένας ελληνικός πολυεθνικός όμιλος εξάγει υπηρεσίες σε 50 χώρες. Είναι ιδιαίτερα τιμητική αυτή η βράβευση, μιας και η αριστεία, το ήθος, η συν-δημιουργία είναι μερικές από τις αξίες-κλειδιά -αξίες που ταυτίζονται και με τις αξίες της AHEPA- και που ως πολικός αστέρας μας έφεραν σε αυτό το αποτέλεσμα. Παραμένουμε πιστοί στην αποστολή μας να βοηθήσουμε επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, με τέτοιο τρόπο που ώστε να ευημερεί η κοινωνία μας και να δημιουργείται μέσα από την παραγωγικότητα και την δημιουργικότητά μας αφθονία στην ανθρωπότητα.», αναφέρει σε δηλώσεις του ο κ.Σπανίδης

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, την πρόοδο και την αριστεία σε κάθε έκφανση των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων, ο Όμιλος Επιχειρήσεων GPA και οι άνθρωποί του, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ομίλου,  αισθάνονται υπερήφανοι για αυτή την διάκριση του προέδρου τους κ. Αναστάσιου Σπανίδη. Η εν λόγω αναγνώριση αποτελεί μνεία στον επαγγελματισμό και την αφοσίωση του οργανισμού, καθώς παράλληλα και δέσμευση στις αρχές και τις αξίες που οδηγούν την οικονομία και την κοινωνία μας συλλήβδην στην ευημερία.

Σκοπός της ΑΧΕΠΑ από το 1922 είναι να προωθήσει τον Ελληνισμό, την εκπαίδευση, την φιλανθρωπία, την υπευθυνότητα των πολιτών, καθώς και τον αγώνα για τα πολιτικά δικαιώματα. Όντας η μεγαλύτερη και παλαιότερη ένωση Αμερικανών πολιτών με ελληνικές ρίζες, με περισσότερα από 40.000 μέλη στην οικογένεια της, η ΑΧΕΠΑ έχει συνεισφέρει με πολυάριθμες δωρεές που αφορούν σε ιατρικές έρευνες, αρωγή για εύρεση εργασίας στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό, καθώς και σε προγράμματα μαθητικών υποτροφιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Αντίλογος

Παρενέβη, διαβάζω, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, για να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο δημόσιος υπάλληλος που συνελήφθη για εμπλοκή του στην υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια.

Εκδηλώσεις

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Μέσα σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου η τελετή αποφοίτησης της 8ης τάξης του Ημερήσιου Ελληνικού Σχολείου “Αργύριος Φάντης” στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μπρούκλιν.

Πολιτισμός

Η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας Μαρίνα Πλούμπη, μας χάρισε φέτος ένα παιδικό βιβλίο ξεχωριστό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

ΒΙΝΤΕΟ