x

Οικονομία

Διάκριση της Alpha Bank από βραβεία εκδόσεων του ομίλου των Financial Times

12 Νοεμβρίου 2021

ΑΘΗΝΑ. Με την διάκριση «Best Private Bank in Greece» αναδείχθηκε το Private Banking της Alpha Bank, για τέταρτη συνεχή χρονιά, στα βραβεία «Global Private Banking Awards 2021» των διεθνούς κύρους εκδόσεων “Professional Wealth Management (PWM)” και “The Banker” του Ομίλου Financial Times.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η διάκριση αποτελεί αναγνώριση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών Private Banking της Alpha Bank οι οποίες απολαμβάνουν σταθερά της εμπιστοσύνης των πελατών της Τράπεζας, καθώς ανταποκρίνονται στους εξατομικευμένους στόχους και τις ανάγκες τους. Παράλληλα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, αναδεικνύει τη δέσμευση της Alpha Bank για ποιοτική εξυπηρέτηση, με την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και τη διαρκή αναβάθμιση του τρόπου λειτουργίας των υπηρεσιών διαχείρισης περιουσίας. Με υπόβαθρο την υψηλή της τεχνογνωσία, ως η πρώτη Τράπεζα που εισήγαγε τις υπηρεσίες Private Banking στην ελληνική αγορά το 1993, αλλά και με επιδίωξη τη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πελάτες της και την παροχή καινοτόμων, προσωποποιημένων λύσεων, η Alpha Bank αναδεικνύεται επί τέσσερα συνεχή χρόνια «Best Private Bank in Greece».

Γ. Εμίρης: Διαρκής αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πελάτες

O γενικός διευθυντής Wholesale Banking της Alpha Bank, Γιάννης Εμίρης δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή που το διεθνώς αναγνωρισμένο βραβείο «Best Private Bank in Greece» απονέμεται για τέταρτο συνεχόμενο έτος στην Τράπεζά μας, τοποθετώντας την Alpha Private Bank σε ηγετική θέση στην Ελλάδα. Η φετινή διάκριση επισφραγίζει τις επιδόσεις μας σε μία χρονιά στην οποία προσαρμοστήκαμε ταχύτατα στις νέες συνθήκες που δημιουργήθηκαν από την πανδημία, προσφέροντας ποιοτική εξυπηρέτηση με σύγχρονα ψηφιακά μέσα. Η Alpha Private Bank θα παραμείνει προσηλωμένη στη διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πελάτες της, με σύμμαχο την καινοτομία και την τεχνολογία, και θα συνεχίσει την μακρά πορεία της στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών διαχείρισης περιουσίας».

Τα «Global Private Banking Awards» των «PWM» και «The Banker» βραβεύουν ετησίως τις καλύτερες υπηρεσίες Private Banking, με βάση ποιοτικές και ποσοτικές πληροφορίες και δεδομένα που συλλέγουν από Private Banks διεθνώς. Η επιτροπή που αξιολογεί τα στοιχεία απαρτίζεται από αναγνωρισμένους επαγγελματίες και ειδικούς στον τομέα διαχείρισης περιουσίας στην Ευρώπη, την Ασία και τις ΗΠΑ, ενώ οι φετινές βραβεύσεις ανακοινώθηκαν μέσω διαδικτυακής τελετής απονομής βραβείων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΟΣΧΑ. Η Μόσχα «συμμερίζεται» πλήρως «την ανησυχία» για τον μεγαλοϊδεατισμό ορισμένων στην Πρίστινα και στα Τίρανα και την πρόθεσή τους για τη δημιουργία της λεγόμενης «Μεγάλης Αλβανίας» μέσω της συγχώνευσης «δύο αλβανικών κρατών» στα Βαλκάνια, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Αμερική

ΒΟΣΤΩΝΗ. Απεβίωσε σε ηλικία 66 ετών στην πόλη McKeesport της Πενσυλβάνιας, ο δικηγόρος Πήτερ Παπαδάκος, ο οποίος ήταν από τα πλέον δραστήρια μέλη της Μητρόπολης Πίτσμπουργκ και εκ των καλύτερων ιεροψαλτών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αμερική

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Την προσωρινή διακοπή των πτήσεων σε μια σειρά από αμερικανικά αεροδρόμια, που επηρεάζει και τη γραμμή Αθήνα – Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά η αεροπορική εταιρεία Emirates, το απόγευμα της Τρίτης, 18 Ιανουαρίου, προκαλώντας αναταραχή στο επιβατικό κοινό.

Αμερική

Διεκδικώντας πατρίδες Το 2021 ο Ελληνισμός γιόρτασε την συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση που ελευθέρωσε το Εθνος και ίδρυσε το κράτος των Ελλήνων.

ΒΙΝΤΕΟ

Βανδάλισαν την εκκλησία του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης (Βίντεο)

ΑΘΗΝΑ. Αγνωστοι βανδάλισαν τη νύχτα την εκκλησία, στα Κάτω Πατήσια, στην οποία λειτουργούσε ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης και πορνογραφία ανηλίκων.

Tα Γεγονότα της Εβδομάδας απο τον «Ε.Κ.» με την Αννα Σαρηγιάννη

Η δημοσιογράφος Αννα Σαρηγιάννη στο ειδικό εβδομαδιαίο βιντεομαγκαζίνο, στο οποίο παρουσιάζονται οι σημαντικότερες ειδήσεις της Εβδομάδας όπως τις κατέγραψε ο «Εθνικός Κήρυκας» μέσα από την έντυπη αλλά και την ηλεκτρονική έκδοσή του και την επεξεργάστηκε η συντακτική του ομάδα.