x

Δικηγόροι στην Ελλάδα

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ηλία Κοκκίνη

22 Φεβρουαρίου 2021

Με έδρα την Τρίπολη, έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των Διοικητικών Δικαστηρίων, το δικηγορικό γραφείο Αναστασίου και Ηλία Κοκκίνη, που λειτουργεί από το 1977, παρέχει νομικές υπηρεσίες, δικαστικές και συμβουλευτικές, με εφόδια την πλούσια εμπειρία, τη συνεχή μελέτη και κατάρτιση και τον επιμελή χειρισμό των υποθέσεων που αναλαμβάνει. Το γραφείο μας εξειδικεύεται σε υποθέσεις διοικητικού δικαίου, με σημαντική εμπειρία από τη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης και επιστημονική κατάρτιση. Βεβαίως, η ενότητα του δικαίου και ο εναλλασσόμενος ρόλος του κράτους (οικονομικός παρεμβατισμός ή laissez-faire), επιβάλλουν την καλή γνώση του δικαίου και της μεθοδολογίας του. Έτσι το γραφείο μας χειρίζεται επιπλέον, με επιμέλεια και αποτελεσματικότητα, υποθέσεις οικονομικού ποινικού δικαίου, αστικού κι εμπορικού δικαίου και ειδικά θέματα δικαίου των ακινήτων.  

◗ Αστικό Δίκαιο 

◗ Ακίνητα – Κτηματολόγιο – Εμπράγματο Δίκαιο

◗ Εμπορικές διαφορές, Εταιρείες, Δίκαιο των συμβάσεων

◗ Κληρονομικές διαφορές ◗ Σωματεία, συνεταιρισμοί

Δαρειώτου 15, 221 32 Τρίπολη

❚ T. + 30 2710 238262

❚ K. 6977 08 88 61

❚ Ε: kokkinislaw.ilias@gmail.com 

https://www.kokkinislaw.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μείνετε ενωμένοι με την Ελλάδα! Αναλαμβάνουμε την επίλυση υποθέσεων, με ανθρωπιά, σεβασμό, εμπιστοσύνη και εμπειρία: Δηλώσεις γάμου, γεννήσεων, θανάτων στην Ελλάδα Διαχείριση ακινήτων: Κτηματολόγιο, ενοικιάσεις, πωλήσεις ή αγορές με έλεγχο τίτλων και σύνταξη συμβολαίων, αποδοχές κληρονομίας Επικαιροποίηση τραπεζικών λογαριασμών Κτήση ελληνικής ιθαγένειας Είμαστε μαζί σας ώστε να μην κόψετε δεσμούς με την πατρίδα! Η Εύνομος δικηγορική εταιρεία, Σπυρόπουλος – Παυλίδου και Συνεργάτες, δραστηριοποιείται με εμπειρία 25 ετών στην αγορά των νομικών υπηρεσιών.

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Εκδηλώσεις

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Μέσα σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου η τελετή αποφοίτησης της 8ης τάξης του Ημερήσιου Ελληνικού Σχολείου “Αργύριος Φάντης” στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μπρούκλιν.

Πολιτισμός

Η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας Μαρίνα Πλούμπη, μας χάρισε φέτος ένα παιδικό βιβλίο ξεχωριστό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Γενικά Νέα

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Με κατάνυξη και ευλάβεια ξεκίνησαν οι ακολουθίες του Πάσχα στον Ιερό Ναό Αγ.

ΒΙΝΤΕΟ

Τα Γεγονότα της Εβδομάδας από τον «Ε.Κ» με την Αννα Σαρηγιάννη (Βίντεο)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η δημοσιογράφος Αννα Σαρηγιάννη στο ειδικό εβδομαδιαίο βιντεομαγκαζίνο, στο οποίο παρουσιάζονται οι σημαντικότερες ειδήσεις της Εβδομάδας όπως τις κατέγραψε ο «Εθνικός Κήρυκας» μέσα από την έντυπη αλλά και την ηλεκτρονική έκδοσή του και τις επεξεργάστηκε η συντακτική του ομάδα.

Μητσοτάκης: Ανοίγει ξανά τη Δευτέρα η Διώρυγα της Κορίνθου για τρεις μήνες (Βίντεο)

ΑΘΗΝΑ.Η Διώρυγα της Κορίνθου θα ανοίξει ξανά την Δευτέρα για τρεις μήνες για εξυπηρετηθεί η καλοκαιρινή κίνηση, μετά από ενάμιση χρόνο που διήρκεσαν οι εργασίες αποκατάστασης όπως δεσμεύθηκε η κυβέρνηση, τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του το απόγευμα στη Διώρυγα της Κορίνθου, όπου εκτελούνται έργα αποκατάστασης.

Συμπλήρωσε τη διεύθυνση του e-mail σου για να γίνεις συνδρομητής

Συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε - π.χ. abc@xyz.com

Μπορείς να διαγραφείς όποτε το θελήσεις χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο στο δελτίο τύπου μας