Στηρίξτε τον Εθνικό Κήρυκα.

Δωρεά μία φορά Μηνιαία δωρεά Ετήσια δωρεά

Μαζί γράφουμε την Ιστορία μας.Ο «Εθνικός Κήρυκας» διανύει αισίως το 2ο αιώνα της ιστορίας του, μιας ιστορίας ταυτόσημης του Εθνους μας αλλά και της Κοινότητάς μας. Η εφημερίδα που διαβάζετε καθημερινά αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στη διατήρηση τόσο της γλώσσας μας ανά γενεές αλλά και στη σύνδεση του Ελληνισμού της Διασποράς με τη μητέρα πατρίδα.

Former Editor and Publisher Antonis Diamataris addresses the crowd at the New York Public Library for Ethnikos Kyrix’s 100th anniversary.

Πέρα από τον ενημερωτικό του χαρακτήρα, ο «Εθνικός Κήρυκας» αποτελεί σημείο αναφοράς για την Ομογένεια, ένα μνημείο που στέκεται ακόμη όρθιο και θα συντηρείται για πάντα μέσα από εσάς, τους αναγνώστες του.Για περισσότερο από έναν αιώνα η εφημερίδα μας στηρίζει την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, εξελίσσοντας συνεχώς τα μέσα παραγωγής, της τους τρόπους μετάδοσης των ειδήσεων αλλά και συμβαδίζοντας παράλληλα με τις τελευταίες απαιτήσεις στον χώρο της τεχνολογίας.

Prime Minister of Greece Eleftherios Venizelos visits Ethnikos Kyrix’s offices in New York (1921)

Για να συνεχίσουμε το υψηλό επίπεδο δημοσιογραφικής δουλειάς, παροχής έγκυρων πληροφοριών και διασταυρωμένων πηγών, καλούμε όλους μας τους αναγνώστες να συνεισφέρουν στον καθημερινό μας αγώνα για ενημέρωση, δεσμευόμενοι το αυτονόητο, την υψηλής ποιότητας δουλειάς από μέρους μας.Η Κοινότητά μας και ο Ελληνισμός χρειάζονται την έγκυρη και ανεξάρτητη δημοσιογραφία του «Εθνικού Κήρυκα» σήμερα περισσότερο από ποτέ.

First page of the original first edition of Ethnikos Kyrix

Ενεργείστε άμεσα και στηρίξτε την καμπάνια ενίσχυσης του «Εθνικού Κήρυκα» για τα 105 του χρόνια.