x
 

Αμερική

Εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία της ομογενειακής KI Legal στην Wall Street

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τα εγκαίνια των νέων τους γραφείων, σε ουρανοξύστη στην «καρδιά» της Wall Street, πραγματοποίησε το ομογενειακό δικηγορικό γραφείο KI Legal, παρουσία 250 και πλέον καλεσμένων.

Πρόκειται για το γραφείο των δικηγόρων Ανδρέα Κουτσουδάκη (Andreas Koutsoudakis) και Μιχάλη Ιακώβου (Michael Iakovou), οι οποίοι κέρδισαν την εμπιστοσύνη του κοινού και κατάφεραν να διευρύνουν την εταιρεία τους, έστω κι αν είχαν να περάσουν από τις «συμπληγάδες» της πανδημίας, σε μια δύσκολη περίοδο για το χαρτοφυλάκιό τους.

Ειδικότερα, η KI Legal, η οποία εξειδικεύεται στους τομείς της εστίασης και της αγοράς ακινήτων, ξεκίνησε από έναν πιο μικρό χώρο, απασχολώντας μόλις δυο άτομα, και έφτασε σε σημείο να έχει στο δυναμικό της τουλάχιστον 30 συνεργάτες. Πλέον, θα στεγάζεται στον 49ο όροφο του κτιρίου στη διεύθυνση 40 Wall Street, εξακολουθώντας, ασφαλώς, να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους εντολείς της, με στόχο να φτάσει ακόμη ψηλότερα.

Η αίθουσα συνδιασκέψεων της KI Legal. Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ελένη Σακέλλη

Μιλώντας στα ΜΜΕ, ο κ. Κουτσουδάκης έκανε λόγο για μια περίοδο σκληρής δουλειάς, σε μια δύσκολη εποχή, όπως είναι η πανδημία, τονίζοντας πως οι νεότεροι ομογενείς έχουν, μεταξύ άλλων, και την ευθύνη να προστατεύσουν και να διατηρήσουν όσα έχτισαν οι παλαιότεροι τα προηγούμενα χρόνια.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο κ. Ιακώβου, ο οποίος τόνισε ότι στόχος της KI Legals από την περίοδο που ιδρύθηκε, το 2018, ήταν να προσφέρει ολοκληρωμένη εκπροσώπηση για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, που συνήθως ήταν χαρακτηριστικό των μεγαλύτερων εταιρειών.

Τον αγιασμό τέλεσε ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας Αρχαγγέλου Μιχαήλ, π. Ιωάννης Λαρδάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Την υποψηφιότητά του για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος στην 59η Περιφέρεια της Πολιτειακής Γερουσίας, ενόψει των προκριματικών εκλογών του προσεχούς Ιουνίου, ανακοίνωσε, σε μια ειδική εκδήλωση, ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος και επιχειρηματίας, Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος (Gus Lambropoulos), σηματοδοτώντας την εκκίνηση της προεκλογικής εκστρατείας.

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Αντίλογος

Παρενέβη, διαβάζω, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, για να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο δημόσιος υπάλληλος που συνελήφθη για εμπλοκή του στην υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια.

Εκδηλώσεις

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Μέσα σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου η τελετή αποφοίτησης της 8ης τάξης του Ημερήσιου Ελληνικού Σχολείου “Αργύριος Φάντης” στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μπρούκλιν.

Πολιτισμός

Η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας Μαρίνα Πλούμπη, μας χάρισε φέτος ένα παιδικό βιβλίο ξεχωριστό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

ΒΙΝΤΕΟ