x

Κοινωνία

Εκτροχιασμός 20 βαγονιών εμπορικού τρένου στο Οχάιο

ΣΠΡΙΝΓΚΦΙΛΝΤ. ΟΧΑΪΟ. («ΑΡ»). Περίπου 20 βαγόνια ενός εμπορικού τρένου της «Norfolk Southern» εκτροχιάστηκαν κοντά στο Σπρίνγκφιλντ το βράδυ του Σαββάτου, ο δεύτερος εκτροχιασμός τρένων της εταιρείας στο Οχάιο μέσα σε ένα μήνα, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Ωστόσο, σε αντίθεση με τον εκτροχιασμό της 3ης Φεβρουαρίου στην Ανατολική Παλαιστίνη του Οχάιο, εκπρόσωπος της εταιρείας είπε ότι δεν υπήρχαν επικίνδυνα υλικά στο τρένο, ανέφερε η εφημερίδα «The Columbus Dispatch».

Το τρένο, που δεν είχε επιβάτες, εκτροχιάστηκε γύρω στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου, κοντά στον εκθεσιακό χώρο «Clark County Fairgrounds», ανέφερε το «Dispatch». Το Σπρίνγκφιλντ βρίσκεται περίπου 46 μίλια (74 χλμ.) δυτικά της πολιτειακής πρωτεύουσας του Κολόμπους, του Οχάιο. Τα 20 βαγόνια του τρένου με 212 βαγόνια εκτροχιάστηκαν ενώ ταξίδευε νότια, δήλωσε ο εκπρόσωπος του «Norfolk Southern».

Στις 3 Φεβρουαρίου, 38 βαγόνια ενός εμπορευματικού τρένου της «Norfolk Southern» στην Ανατολική Παλαιστίνη, στο Βορειοανατολικό Οχάιο κοντά στην Πενσυλβάνια, εκτροχιάστηκαν και αρκετά από τα βαγόνια του τρένου που μετέφεραν επικίνδυνα υλικά κάηκαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Αντίλογος

Παρενέβη, διαβάζω, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, για να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο δημόσιος υπάλληλος που συνελήφθη για εμπλοκή του στην υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια.

Εκδηλώσεις

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Μέσα σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου η τελετή αποφοίτησης της 8ης τάξης του Ημερήσιου Ελληνικού Σχολείου “Αργύριος Φάντης” στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μπρούκλιν.

Πολιτισμός

Η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας Μαρίνα Πλούμπη, μας χάρισε φέτος ένα παιδικό βιβλίο ξεχωριστό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

ΒΙΝΤΕΟ